61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor’a 4-0 yenilen Galatasaray’da Fatih Terim’den açıklama geldi. Fatih Terim, yenilgiyle ilgili olarak, “Açıkçası, savunabileceğim mağlubiyet almadık. Trabzonspor’u tebrik ederim. Bizden iyi oynadılar. Daha 3. Dakikada mağlup duruma düştük. Arkadan ikinciyi yerdik sonra eksik kaldık. Bir sezonda yapmayacağımız pozisyon hatalarını bu maçta yaptık. O yüzden savunabileceğim bir şeyler ifade edeceğim bir mağlubiyet değil. 
Belhanda’nın çok tembih etmemize rağmen bireysel oyunun yanında bir de sorumsuz kırmızı kart eklenmesi daha da zor duruma düşürdü. Galatasaray takımı 2-0 geri düşse de bundan kalkardı. Helehele 10 kişi kaldınız, 3-0 oldu çok zor. Anlatsın bakalım bize bir şeyler söylesin, bizde cevap verelim. 
Bir yerde takılacaktık. Ama bugün beklemedim. İstikrar adına aynı kadro ile çıktık. 
10 kişiyle çok kolay bir şey değil Trabzon’da oynamak” dedi
 

Hasan hoca ile ilgili bir gerginlik oldu. Teskin etmeye çalışıyoruz ama emniyet güçlerinin yanıda küfürlerin olduğu yerde müdehale etmek istedik. Tebrik ediyoruz, başarılar diliyoruz. Koridorda herkesi teskin ettik. Bu takımın başında kim olursa olsun yanlışı söyleceğiz. Trabzonspor’u tebrik etmek lazım. bugün böyle bir takım beklemedim. savunabileceğim bir mağlubiyet değil çok net olarak bizden iyi oynadılar hak ettiler helali hoş olsun. biz de bi o derece kötü başladık. bir sezonda yapmayacağız hataları 90 dakikaya sığdırdık. her maç tembih etmemize rağmen özellikle Belhanda’ya sorumsuz davranışını soracağız. Açıkcası savunabileceğim bir mağlubiyet değil. Erken gol yedik yanlış bir top hatalar zinciri derken 2-0 ardından kırmızı kolay değil Trabzonspor karşısında böyle oynamak. Şu veya bu kötü demek yanlış hep beraber kötüydük. Tebrik ediyoruz. muhakkak ki bunların altından kalkarız. Hiç hoşuma gitmeyen bir mağlubiyet oldu. Trabzonspor’a karşı kaybedebilrisiniz ama böyle kaybedemezsiniz. Bazı oyuncularımızın malesef hep yaptığı tekrarları bir daha yaşıyoruz. gerekli önlemleri bu boşlukta alacağız. Çalışacağız. bir yer de takılacaktık bu güne denk gelmiş olmasaydı iyiydi.