Burak Yılmaz'ın Atletico Madrid'e gelmesini isteyen ve Rus kulüpleriyle görüşmesine çok şaşıran Arda Turan, golcü futbolcunun Lokomotif Moskova'ya transfer olması halinde kariyerinin tükeneceğini söyledi.

Fanatik.com'da yer alan habere göre; Altyapısından yetiştiği Galatasaray'a 12 milyon Euro bonservis bedeli kazandırarak Atletico Madrid'e giden, İspanyol kulübünde de çok başarılı bir sezon geçiren Arda Turan, milli takımdan arkadaşı Burak Yılmaz'ın, tıpkı Emre Belözoğlu gibi Kırmızı-Beyazlı ekibe gelmesini istiyordu. Ancak genç yıldız, dün golcü futbolcudan gelen haberle büyük şok yaşadı. Burak'ın Rus kulüpleriyle görüşmesine oldukça şaşıran Arda, 'Lokomotif Moskova'ya giderse kendi kariyerini tüketir. Süper Lig'in gol kralı, formunun zirvesinde, birçok talibi var. Üst düzey liglere gitmesi lazım. İnşallah bu haberler yanlıştır" yorumunu yaptı.  

Telefonla bilgi aldı

Yakın çevresiyle bir durum değerlendirmesi yapan milli futbolcunun, daha sonra Burak'ı telefonla arayarak bilgi aldığı da gelen haberler arasında. Galatasaraylı Selçuk İnan da, Burak Yılmaz'a herhangi bir baskı yapmadığını, ancak Cim Bom'a gelmesini çok istediğini dile getirmişti.