Trabzonspor ligde ise dar bir rotasyonla 12 hafta sonunda 22 puanla ligde ikinci sırada yer almayı başardı.

Fotomaç Gazetesinin haberine göre:
Devre arasına lider girmek isteyen Trabzonspor'da gündem şimdiden transfer. Ocak ayında yıldız isimleri kadrosuna katarak sezon sonunda şampiyonluğa yürümek isteyen bordo-mavililerde sürpriz bir isim gündeme geldi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da transfer konusunda kritik açıklamalarda bulunmuştu.

Ağaoğlu, "Transfer için öncelikli olarak gelirlerinizi artırmanız gerekiyor. Bütçenizi çok iyi kullanmalısınız. Söylenilen ve konuşulan oyuncuları ise çok küçük bütçelere almanız söz konusu değil. İstediğiniz transferlerin para olarak karşılığı olması gerekiyor.

Devre arasına iyi bir puanla girseniz bile Trabzonspor olarak bizim riske girmemiz söz konusu değil. Mali disiplin ve kendi planlarımız neyi gerektiriyorsa onu yapmak durumundayız.

Harcamanız gereken paranın üstünde bir para harcayarak transfer de yapsanız, ligi iyi bir yerde de bitirseniz Avrupa'da oynayamayacaksınız çünkü men cezası alacaksınız.

Gelirlerin artması gerekiyor ki, transfer yapılsın. O yüzden ligimiz artık eskisi gibi değil. Bu konu da kamuoyu çok dikkatli olmak zorunda. Baskıcı bir anlayışa gidilmemeli" ifadelerini kullanmıştı.

OKAY'DAN FLAŞ HAMLE

Trabzonspor'un eski oyuncusu Okay Yokuşlu, Celta Vigo defterini kapatıyor. İspanyol kulübüyle 2023'e kadar sözleşmesi olan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Instagram'da Celta Vigo ile ilgili tüm paylaşımlarını sildi.

İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo'da forma giyen Okay Yokuşlu, flaş bir harekete imzasını atmıştı.

Devre arası takımdan ayrılmak istediği iddia edilen milli futbolcu, Instagram hesabından Celta Vigo ile ilgili yaptığı paylaşımların hepsini sildi. Okay'ın bu hamlesi, Celta Vigo'yu kafasında bitirdiği şeklinde yorumlandı.

DEVRE ARASINDA TRABZONSPOR'DA

Celta Vigo Başkanı Carlos Mourino, milli yıldızın menajerini çağırarak ocak ayında kendilerine takım bulmaları gerektiğini iletti.

Sezon başında Galatasaray'ın da transfer listesinde olduğu konuşulan yıldız futbolcunun Trabzonspor'a geri döneceği iddia edildi.

Okay, Trabzonspor'da forma giymek istediğini menajeri aracılığı ile bordo-mavili kulübe iletti.

Orta sahada sakatlıklar yüzünden bu sezon büyük sıkıntı çeken bordo-mavililerin anlaşma sağlandığında Okay'ın dönüşüne sıcak baktığı bildirildi.