Daha önce Selçuk, Engin, Ceyhun, Umut ve Burak'ı renklerine bağlayan Galatasaray, Trabzonspor'dan şimdi de kaleci Onur Recep Kıvrak'ı almanın peşinde.

Yeni Şafak gazetesinden Ali Kemal Yazıcı'nın haberine göre; Onur'a menajeri aracılığı ile teklifi ileten sarı-kırmızılılar, 2015'e kadar bordo-mavili kulüple sözleşmesi olan milli kaleciyi sezon sonunda transfer etmek için bu yıl yenilediği sözleşmesinde yer alan maddeden yararlanmaya çalışacak.

ONUR'DAN ÖZEL ROPÖRTAJI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kaleci Onur'un da 9 Mart 2012 tarihinde yenilediği sözleşmesinde Burak Yılmaz'da olduğu gibi ek madde bulunuyor. Bu maddeye göre 4 Milyon 500 Bin Euro getirmesi halinde Onur Recep Kıvrak'ın istediği takıma gidebileceği maddesi yer alıyor.

Bu açıktan yararlanmaya çalışacak Galatasaray'ın Burak'da yaşanan sürtüşmenin yaşanmaması için ilk teklifi Trabzonspor'a yapacağı belirtildi.



BAŞKENT'TE TRANSFER ZİRVESİ

Bu arada Ocak ayında yabancı futbolcularının bir kısmını elden çıkarmayı planlayan Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ile iki takımın maçı öncesinde bir araya gelecek.

Ankara'da yapılacak transfer zirvesinde ilk sırada Trabzonspor'da fazla forma şansı bulamayan Brezilyalı Paolo Henrique bulunuyor. Başkan Şener ve Cavcav'ın Henrique'nin transferindeki olasılıklar üzerinde bir görüşme yapacağı vurgulandı. Sadri Şener de başkent temsilcisinden, Trabzonlu olan genç stoper Aykut'u isteyecek.

TOLGA SAKATLANDI FORMAYI KAPTI

Sezona Tolga'nın arkasında 2. kaleci olarak başlayan Onur, 4. haftada Tolga Zengin sakatlanınca kaleyi devraldı. Onur, Sivas maçı da dahil oynadığı 10 maçta kalesinde 10 gol gördü. Tolga ise ilk 4 maçta 2 gol yemişti.