Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta, Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak dev karşılaşmaya sahne olacak. 42 yıllık rekabette takımlar karşılaşma ile ilgili hazırlıklarını büyük oranda tamamlarken sahaya sürecekleri 11'ler de şekillenmeye başladı.

Trabzonspor çıkş yapmak istiyor

Teknik direktör Ersun Yanal'ın, Süper Lig'de geçen hafta Akhisar'a karşı oynayayn kadrosundan memnun olduğu, Galatasaray'a karşı maça çıkacak kadroyu büyük oranda belirlediği belirtiliyor.

Onazi belirsizliği sürüyor

Akhisar Belediyespor'la oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında arka adalesinden sakatlanan ve oyundan çıkmak zorunda kalan Onazi'nin durumu maç saatinde berlli olacak. Ersun Yanal'ın, sakatlığı geçtiği halde Onazi'nin antrenman eksikliği nedeniyle şüpheleri olduğu o nedenle kararını maça doğru vereceği öğrenildi.

Okay Yokuşlu 11'e geri döndü

Aytaç Kara'nın akhisar maçında kırmızı kart görüp cezalı duruma düşmesi üzerine Ersun hocanın Okay Yokuşlu'yu 11'de oynatmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Suk kenara, N'Doye sahaya

Forvet pozisyonunda bir türlü bekleneni veremeyen Hyun Jun Suk'un, Galatasaray'a karşı yedek soyundurulacağı ve Ersun Yanal'ın, sakatlıktan dönen N'Doye'u forvette oynatacağı belirtiliyor.

Galatasaray'da kadro net

Galatasaray'da zorunlu haller dışında değişikliğe gitmeyen Jan Olde Riekerink, Trabzonspor'a karşı sahada olacak 11'i büyük ölçüde şekillendirdi.

Sneijder 18 kişilik kadroda

Sarı kırmızılılarda en çok merak edilen konulardan biri hollandalı yıldız Wesley Sneijderin oynayıp oynayamayacağı. Hafta arasında takımla birlikte çalışmalara katılan Sneijder, Trabzonspor maçının 18 kişilik kadrosuna alındı. Riekerink'in sakatlığı tam olarak geçmeyen Hollandalıyı riske etmek istemediği, oyunun gidişatına göre Sneijderi değerlendireceği öğrenildi.

Podolski ilk 11'de

Riekerink'in, sakatlıktan yeni çıkan ve antrenmanlardaki formundan memnun olduğu Lukas Podolski'yi Trabzonspor'a karşı ilk 11'e aldığı ve Sneijderin yokluğunda  Alman yıldızın golcüğü kadar tecrübesinden de yararlanmak istediği öğrenildi.

Galatasaray - Trabzonspor muhtemel 11'ler:

Galatasaray: Fernando Muslera, Lionel Carol, Hakan Balta, Chedjou, Sabri Sarıoğlu, Selçuk İnan, Tolga Ciğerci, Bruma, Lucas Podolski, Yasin Öztürk, Eren Derdiyok
Trabzonspor: Onur Kıvrak, Zeki Yavru, Uğur Demirok, Jan Durica, Mustafa Akbaş, Matus Bero, Onazi, Okay Yokuşlu, Castillo, Mehmet Ekici, Dame N'Doye

Galatasaray ile Trabzonspor arasında TT Arena'da oynanacak Süper lig 8. hafta karşılaşması, 22 Ekim Cumartesi saat 19.00'da başlayacak. Lig TV'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek.