Trabzonspor devre arası için transfer çalışmalarını gizlilik içinde sürdürüyor. Bordo-Mavili yönetim Fortuna Düsseldorf forması giyen genç savunma oyuncusu Kaan Ayhan'ı renklerine bağlamak için Alman kulübüyle dirsek temasına geçti.

Bu oyuncuyu en kötü olasılıkla kiralamak isteyen Trabzonspor'un karşısına bu kez Galatasaray çıktı.

Sarı- Kırmızılı yönetimin de Kaan için girişimlerini sürdürmesi Trabzonspor cephesinde büyük bir panik yarattı. Teknik Direktör Ersun Yanal ve scout ekibinin bir süredir Kaan'ı yakından takip ettiği ve alınması için tüm hamlelerin yapılacağı öğrenildi. Ancak Galatasaray'ın devreye girmesi nedeniyle telaşa kapılan Trabzonspor Kaan için yeniden bir atakta bulunma kararı aldı.



KONYALI ÖMER ALi ŞAHiNER DE LiSTEDE

Trabzon Başkanı Muharrem Usta'nın da Kaan'ı çok beğendiği ve Alman kulübü Fortuna Düsseldorf'la bizzat masaya oturmayı planladığı belirlendi.

Bu oyuncu için scout ekibinin de onay vermesi üzerine Başkan Usta'nın gereken hamleleri yapacağı öğrenildi. Öte yandan Atiker Konyaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Ömer Ali Şahiner de Trabzonspor'un radarında. 24 yaşındaki futbolcu için iki kulübün yöneticileri ilk görüşmeyi yaptı.