Galatasaray 2. Başkanı Özkan Olcay, Gençlerbirliği Mücadelesi sonrasında konuştu.
Galatasaray 2.. Başkanı Özkan Olcay, Gençlerbirliği'ni 2-0'dan gelerek 3-2 mağlup ettikleri Mücadelenin ardından açıklama yaptı. 
İyi mücadelelerine ragmen Şanslı olduklarını da belirten Olcay, "Galatasaray'ın önümüzdeki günlerde 2 tane Önemli hedefi var futbolda. Bir Tanesi Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmak. İkincisi de Türkiye Kupası'nı 9 sene kazanmayı demek. Oyuncularımızı kutluyorum. Önümüzdeki günlere bakacağız. İnşallah Trabzon Karşısında da şansımız yanımızda Olur. "Ifadelerini kullandı.

Daha once Galatasaray'da bircok kez arkasında olunduğu açıklanan Mancini'nin, takımdan ayrılıp ayrılmayacağı yönünde Bir SoruyaG.Saray Yöneticisi, "Bu tip Spekülatif konuşmalara Girmek istemiyorum. Önümüzdeki günlerde Birkac Kritik maçımız Kaldı. Onlardan sonra sorularınıza cevap vereceğim" dedi.

Ancak Galatasaray'da Mancini'nin kaderinin Trabzonspor maçına bağlı olduğu kaydediliyor. Bordo-Mavililer karşısında alınacak bir mağlubiyette Şamiyonlar Ligine direkt katılma hakkını Beşiktaş'a kaptırabilecek olan Galatasaray'da bu sonuçla birlikte deneyimli teknik adamın da görevine son verilebileceği kaydediliyor. 

Trabzonsporlular ise Galatasaray'ı bu zor gününde yenerek bordo-mavililerden yaptığı transferlere zor günler geçirmesinin baş aktörü olan Galatasaray'dan bir nevi intikamın alınmış olacağı kaydediliyor.