61Saat Spor Servisi - Galatasaraylıların yoğun tepki gösterdiği Ankaragücülü İbrahim Akdağ Mustafa Muhammed ile ilgili yaşanan pozisyon sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı.

Galatasaray'ın paylaşımına cevap veren Akdağ "Yalan bir paylaşım. Çünkü Falcao'nun orada Erzurum'da gördüğü kart ilk sarı karttı ve yüzde yüz sarı kart zaten o pozisyon. Mohamed'in pozisyonuyla alakalı da üzülüyorum, ben gitmişim vurmuşum gibi konuşmalar yapılıyor.

Onları da haksız bulmuyorum, şampiyonluğa oynuyorlar. Tahmin etmedikleri bir puan kaybı oldu ama söylediklerini yanlış buluyorum. Çünkü pozisyonu bir açıdan paylaşmışlar. Diğer açılara bakıldığında Mohamed'in dirseğiyle darbe vurduğu gözüküyor.
Mohamed kolunu yana kaldırmadı, geriye doğru kaldırıp direkt çeneme geldi zaten dişime veya burnuma gelseydi kırılabilirdi. Darbenin şiddeti vardı. Kan olmadığını söylüyorlar. Kan olduğunu oradaki bütün Galatasaraylı futbolcular gördü.
Erzurumspor maçına dönmeleri beni çok şaşırttı çünkü o maçta Babel'in bana yüzde yüz yapmış olduğu bir faul var, o pozisyonun devamı gol oldu. Utanmadan o maça dönmeleri beni şaşırttı açıkçası.

"KİMLİĞİMDE TRABZON YAZIYOR"

"Bana yazıyorlar işte Fenerli, yok şöyle böyle. Orada benim eski takım arkadaşım var Taylan, o da bilir. Galatasaray'a karşı benim ne art niyetim olabilir? Biz burada can havliyle mücadele ediyoruz. Ligin alt sıralarından çıkmaya çalışıyoruz.
Kaldı ki benim kimliğimde Trabzon yazıyor. Kimliğinde Trabzon yazıp Fenerbahçe'yi tutan kaç insan vardır? O tarz ithamlarda bulunuyor. Bütün büyük maçlarda aynı konsantrasyonla oynuyorum.” ifadelerini kullandı.