61SAAT SPOR SERVİSİ-Galatasaray’da Fatih Terim’in şok bir karar ile biletinin kesilmesinin ardından yeni hoca arayışları ise sürüyor. Ancak belirlenen hoca adaylarının da hiç birinin Sarı-Kırmızılı taraftarın benimsememesi üzerine rotanın Trabzonspor’un ve Milli Takımların eski Teknik Direktörü Şenol Güneş’e çevrildiğinin iddiası Galatasaraylılarda heyecana neden oldu. 

Gün boyu Trabzonspor’un efsanesi Şenol Güneş ile ilgili haberler yapılırken hocanın açıklamaları da üstü kapalı olunca esrar perdesi bir türlü aralanamadı.
Güneş, kendisine bu yönde bir teklif gelmediğini ifade ederek, “Teknik direktörlük konusunda yorum yapmam. Konuşmak istemiyorum. Şu aşamada hiçbir yorumum olamaz. Bir gelişme yok. Bana ulaşan bir teklif yok. Gelişme olursa paylaşırım" dedi.
Güneş’in bu açıklamalarının ardından Galatasaraylı ve Trabzonsporlu taraftarlar dikkat çeken yorumlar yaptı.
Trabzonsporlu taraftarlar, Şenol Güneş’in Galatasaray’ı çalıştırmasını istemezken, Sarı-Kırmızılı taraftarlar Güneş’e büyük destek veriyor.
Galatasaraylı taraftarlar, özellikle daha öncen Trabzonspor’da oynayıp ta sonradan Galatasaray’a giden futbolcuların varlığına dikkat çekerek, “Zaten takımın yarısını tanıyor” şeklinde ki yorumu ise en fazla dile getirilenler arasında.

İŞTE O YORUMLARDAN BAZILARI: