Ve beklenen oldu.

Halil Umut Meler Trabzonspor’u acımasızca doğrayarak verilen direktifi harfiyen yerine getirdi. Kimse bana Trabzonspor’un genç ve 5 eksikli oluşundan, rakibin deneyimli usta ayaklardan kuruluşundan falandan filan dem vurmasın.
Bu futbol maçından çıkarıldı arkadaş. Başakşehir’i nasıl galip getiririz de önünü açarızdan başka bir şey değildir. Bu yolda her şey mübaha dönüştürüldü. Dün akşam maç değil de garip bir döngü izledik, kepazeliklerle dolu.
Kafa karıştıran, art niyetli, düdükler duyduk. Kan çıkarılan ayak kıranlara, devam böyle derken 2 kırmızı kartı es geçen burnundan kan aldıran Pereira’ya neden burnundan kan aldırdın diye dercesine sarı kart gösteren hakem diyemeyeceğim bir zihniyetten bahsediyorum. Bir mahlukattan bahsediyorum, bir piyondan dem vuruyorum.

Devam edelim, Ekuban’ın düşürülüşüne sırtını dönen, VAR odasını kahveye çeviren Fırat Aydınus’un da hakeme devam böyle doğru yoldasın dercesine ses çıkarmayan bir zavallıdan bahsediyorum.
Gerçi fazla bunlara değinmeye gerek yok çünkü bunlar birer emir eri. Başakşehir başkanını TFF başkanını birçok düğü belli olmayan kişileri yanına almış sözüm ona adalet dağıtmaya çalışıyor. Nasıl dağıtacaksa…

Pereira’nın ayağını kıran, o zaman aklar iki kez atılması gereken Arda’ya sarı kartı bile çekine çekine çıkardı Meler. Başakşehir’in 3. Golünde neredeyse aynı futbolcu Arda çocukla topu kaleye sokmaya uğraştı da beceremedi.
Sadece top girdi kaleye… Faule gözlerini kapayan, bunlar Trabzonspor’a yapılırken rakibe ya siz onlardan büyüksünüz dercesine okşayan düdükler çalan bir hakem müsveddesinden bahsediyoruz.

Şimdi soruyorum, böylesine olayların ceryan ettiği tablonun adına futbol maçı diyebilir misiniz? Şu zayıftı, o kuvvetliydi diye bu tablodan nasıl bahsedebilirsiniz bunun adına dense dense skandal denir beyler!
Meler dün akşam 10 milyon Trabzonsporluyu meleştirdi. Allah da onu meleştirsin. Zira işimiz her dem olduğu gibi Allah’a kaldı. Sonuçta TS budandı… Beşiktaş maçında olduğu gibi bu budama da, bu şahsın yanına kar kalacak.
Trabzonspor’un önüne takoz attılar. Siz çok oluyorsunuz dercesine… Ya onun rakipleri size bir şey demeyecek misiniz bu haksızlığa, zira bu budama yarın sizin başınıza da gelebilir… Benden söylemesi…

Ya sizler Trabzonspor’un bordo mavili kaşkolunu boynuna takarak hava atan siyasiler, sahi sizler bir kelam etmeyecek misiniz? Tuh be az kalsın unutacaktım…
Geçen hafta TFF Başkanı hakemlerimi yedirmem diye adeta avazı çıktığında bağırıyordu. Hakemlerini kimler yemeye çalışıyorsa, onu bilemiyorum ama bu satırları niye yazıyorum?
Trabzonlu hakem Abdullah Yılmaz’a niye sahip çıkmadın? Onu niye yedirdin MHK başkanına diye sormazlar mı adama? O bu gibiler gibi, piyon olmadığı için mi? Aynı MHK Başkanı Abdullah’a dediğin gibi
Trabzonsporlular senden şikayetçiler Meler git adam gibi şu maçı yönet niye diyemedin. Yoksa sistem böyle mi? Babadan oğula geçen bir sistem döngüsü var şu anda… Baban hakem mi? İster işten anla, ister anlama…
Baba hakem mi? Tamamdır… Üstüne üstlük bir de baba o kurumun başına geçerse, yağma Hasan’ın böreği gibi yeme de yanında yat…

***

SİZLERİ TERS KÖŞE YAPAMAYACAKLAR

Sonuç Trabzonsporlu gençlerden kurulu bir takım oluşuyor. Yeni bir yola, yeni bir yolculuğa çıkıyor Trabzonsporlu gençler. Bu yolun adı da şampiyonluktur. 35 yıldır özlemi çekilen, şampiyonluk yakındır. Sizleri ters köşe yapamayacaklar. Uğurcan’dan Abdülkadir Parmak’a kadar hepinizi yürekten tebrik ediyorum. Sakın başınızı eğmeyin, inancınızdan asla taviz vermeyin. Galiptir bu yolda mağlup olanlar… Devam böyle.

***

HARAM YİYORSUNUZ!

Abdullah Avcı iyi oynayıp 3 puan almadın. Hakem meler, 3 puanı alıp sana verdi. Sen de utanmadan sıkılmadan,  iyi oynadık 3 puan aldım diyebiliyorsun. Sonra, emek hırsızı Arda’yı övüp onunla çok iyi işler yapacağız böyle giderse diyebiliyorsun. Arda da sen de haram yiyorsunuz, kul hakkı yiyorsunuz, bile bile… Bir başkası yaptığında cırlıyorsunuz, ama kendine olduğunda eyvallah diyorsunuz. Bir gün senin de canını yakarlar, o zaman Trabzonsporluların çektiği acıyı anlarsın… Sana bu kadar laf yeter sanırım.