Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor, yeni sezonda sponsor desteği alabilmek için kamuoyuna çağrıda bulundu.

Kırmızı-siyahlı takımın resmi internet sitesinde yer alan ''Kamuoyuna Duyuru'' başlıklı açıklamada, futbolun büyük ve zorlu bir endüstri haline geldiği belirtilerek, Gaziantepspor'un yarıştığı her kulvarda başarılı olabilmesinin, mali bakımdan güçlü olmasına bağlı olduğu ifade edildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: ''Gaziantepspor'un 2012-2013 futbol sezonunda oynayacağı tüm resmi müsabakalarda giyeceği formaların göğüs, sırt ve şort bölümlerinde yer alacak reklamlar için kamuoyunu Gaziantepspor'a destek vermeye çağırıyoruz. Bu konuda teklif vermek isteyen tüm kurum ve kuruluşların ilgili görüşme ve olası anlaşmalar için kulübümüz idari menajeri Erhan Yüksek ile iletişim kurmaları gerekiyor.''

-Futbolcu seçmeleri-

Öte yandan takımın internet sitesinde yer alan açıklamada, lisanslı ve lisanssız futbolcuları takımın bünyesine katmak amacıyla futbolcu seçmeleri yapılacağı da bildirildi.

Açıklamada, şu bilgiler verildi: ''Futbol Altyapı Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilecek seçmelere 1994-1999 yılları arasında doğmuş futbolcu adayları katılabilecek. Futbolcu seçmeleri 26-28 Haziran tarihleri arasında Gaziantepspor Altyapı Tesisleri'nde yapılacak.''

Bu arada Bank Asya 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Altyapı Koordinatörü İsmet Çetin de yaptığı açıklamada, futbol eğitimi vermek adına açılan yaz okulu kayıtlarının devam ettiğini kaydetti.

Öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaştıklarını söyleyen Çetin, ''1996 doğumlu çocuklarımızdan başlayarak 2004 yılına kadar doğan çocuklarımızı Hasan Doğan Tesisleri'ndeki altyapı tesisimize bekliyoruz'' dedi.