61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Gazi Çengelköy Trabzonsporlular Derneği görkemli bir açılış ile Trabzonspor için faaliyetlerine başladı.

Çarşamba gecesi Üsküdar Mehmet Çakır Kültür Merkezi’nde açılış programı düzenleyen Gazi Çengelköy Trabzonsporlular Derneği’nin programına sanat, spor ve siyaset dünyasından bir çok isim katıldı.

Yaklaşık 400 kişinin katıldığı görkemli açılışan Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Trabzonspor’un efsane isimlerinden Hami, Orhan, Mahir, taraftar grupları ve Trabzon Dernek Federasyonları katıldı.

ORTAK PROJELER YAPACAĞIZ

Dernek Başkanlığı görevini yürüten  Abdullah Murat Çakmak gecede bir konuşma yaptı. Çakmak “ Çengelköy Trabzonsporlular derneği olarak Trabzon ve Trabzonspor sevgisini yaşatmak istiyoruz. Trabzonspor adına semtimiz ve ilçemiz adındaki değerlere sahip çıkmak istiyoruz. Derneğimizde sosyal faaliyetler olacak. İlçemizdeki tüm Trabzonsporlular bunlara sevgilerini ön planda tutmak istiyoruz. Kızılay Yeşilay gibi devlet kurumları ile ortak projeler üretmek istiyoruz. Okullarda bulunan ihtiyaçları gidermek spor salonlarını derleyip isimler vermek istiyoruz. Köy okullarına yardım etmek istiyoruz. Gençlerimizin hem kültürel hem de sosyal açıdan kendi geçmişini unutmamasını hedefliyoruz.

İŞTE YÖNETİM

Başkan Abdullah Murat Çakmak, Başkan Yardımcıları Doğan Başar, Yavuz Sultan Kukul, Turan Zehir, Ömer Zehir, Murat Muratoğlu, Süleyman Kukul, Ahmet Turan, İsmail Çakmak, Necati Bozkurt, Erdal Alkturt, Ahmet Burak Başakar, Bekir Zehir, Şenol Kukul, Cemal Zehir, Yaşar Zehir, Gürsel Aybicin, Mehmet Başar, Burhan Zehir, Hayrettin Mataracaı, İlayda Çakmak ve Metin Karadağ’dan oluştu.