ŞOK OLDULAR
Trabzon’a G.Antep’ten soğuk duş. Glowacki ile yollarını ayırdıktan sonra stopere Leicester City’in Fildişili yıldızı Sol Bamba’yı transfer etmeye hazırlanan Bordo-Mavililer, savunmaya diğer takviye için düşündüğü G.Antep’in siyahi yıldızı Dany ile birlikte golcü Cenk Tosun’un transferinde büyük sıkıntı yaşadığı belirtildi. Başkanı İbrahim Kızıl’ın tutuklanması sonrası krize giren G.Antep, bu iki oyuncu için Trabzonspor’un yaptığı teklife astronomik istek ile karşılık vererek şok etkisi yaptı.

10 MİLYON EURO
Bordo-Mavililer, kiralık olanak ligin ikinci yarısını G.Antep’te başarılı bir şekilde geçiren Sapara’nın yanında 2.5 milyon EURO’dan açtığı kapıyı 4 milyon EURO’ya kadar yükseltirken, 10 milyon EURO’luk talep ile şaşkına döndü. G.Antep’in Dany için 5-6 milyon EURO bonservis bedeli istediği, 3-4 milyon EURO’da Cenk için düşündüğü öğrenilirken, Trabzonspor’un bu şartlarda transferi gerçekleştirmesi zorlaşırken, şimdilik beklemeye geçtiği belirtildi.

BEDAVA VERECEK OYUNCUMUZ YOK
Gaziantepspor’da transferde tek yetkili olan tutuklanan Başkan İbrahim Kızıl’ın kardeşi Mustafa Kızıl, Dany ve Cenk ile ilgili Trabzon'da yayın yapan Günebakış’a önemli açıklamalar yaptı. Kızıl, Dany ve Cenk için Trabzonspor ile görüştüklerini belirterek, “Ama bizim öyle bedavaya bırakacak oyuncumuz yok. Oyuncusuna borcu olmayan tek kulübüz. Oyuncuların serbest kalma durumu da yok. Trabzonspor, Dany ve Cenk istiyorsa bedelini ödemeli. Serdar Kurtuluş için Trabzon’un değil, F.Bahçe’nin bizden talebi oldu ama biz bu oyuncuyu bırakmayı düşünmüyoruz” dedi.

CENK: BEN SORUN ÇIKARMAM
Adı sıkça Trabzonspor ile anılan Cenk, Trabzonspor'a sıcak baktığını söyledi. Kendisi için hiçbir sorun olmadığını belirten Cenk, “Trabzonspor'da oynamak isterim. İki kulübün başkanı da anlaşırsa benden yana sorun yok. Trabzonspor çok büyük bir camia" dedi. Cenk Tosun, "Transferle ilgili menajerim görüşüyor. İki yıllık daha sözleşmem var. Şartlara bağlı herşey, başkanlara bağlı. Onlar anlaşırlarsa zaten benim için sorun yok" diye konuştu. Cenk Tosun, tatilini Almanya'da ailesiyle birlikte geçirdiğini de sözlerine ekledi.