Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un Nijeryalı defans oyuncusu Gbenga Arokoyo, Trabzonspor'u eli boş göndermek istediklerini söyledi.
Arokoyo, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında karşılaşacakları Trabzonspor maçının zor geçeceğini ifade etti.
Karadeniz ekibine karşı iyi hazırlandıklarını vurgulayan Arokoyo, "Galibiyetten başka düşüncemiz yok ve bunun için elimizden geleni yapacağız. Trabzonspor'u eli boş göndermek istiyoruz. Üst sıraları zorlamamız için bunu başarmalıyız." dedi.
Arokoyo, uzun bir sakatlıktan çıktığının hatırlatılması üzerine, "Kesinlikle hazır olduğumu söyleyebilirim." diye konuştu.
Defans oyuncusu Koray Arslan ise rakiplerinin son 2 haftada kazanmasına rağmen genelde kötü bir gidişatının olduğunu aktardı.
Trabzonspor'un, 4 büyük kulüpten birisi olduğunu ifade eden Koray Arslan, "Sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen bazı oyuncuları bize karşı oynayacaklar. Yani eksiklikleri azalacak. İyi mücadele edip, güzel sonuç almak istiyoruz. Bunu başarabilecek gücümüz var." ifadelerini kullandı.
Takım olarak her haftayı ayrı ayrı değerlendirdiklerini anlatan Koray Arslan, tüm maçlara iyi hazırlanıp, alınlarının akıyla çıkmaya çalıştıklarını dile getirdi.
Koray Arslan, Marcal'ın sakatlığı nedeniyle sol bekte oynamasının hatırlatılması üzerine ise verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını sözlerine ekledi.