Eşleşmelerde zayıf rakip çıkınca maça gelmek için doğal olarak kendini fazla zorlamıyor. Güngören maçı da Trabzonspor açısından aynı havada başladı. Esasında Güngören camiası İstanbul’daki Trabzonspor gibi...

Maç Trabzonspor takımının baskısıyla başladı. 10 ay sonra Onur ilk maçına çıktı. Sercan, Barış, Ferhat, Henrike ilkonbirde sahaya çıktı. Şenol Güneş rakibini ciddiye alarak 2-3 oyuncu dışında diğerleri ile oynamadı.. İyi de oldu.. Çünkü bu tür maçlarda her an facialar yaşanabilir.. Niye kupayı riske sokalım ki..

Trabzonspor maç boyunca pas yüzdesi yüksek oynadı. Ama ileri hamle yapacak futbolcu olmadı. İlk dakikada Alanzinho’nun çok güzel volesiyle Trabzonspor 1-0 öne geçti. Atılan gol Trabzonspor’a hareket getirmedi. Sadece futbolcu arkadaşlar yakaladıkları fırsatları değerlendirip kendilerini göstermek adına daha çok şahsi oynadılar..

Tamam maçın havası olmayabilir ama Trabzonspor takımının kadrosunda bulunan ve takım kötü oynadığı zaman sahaya girebilecek diye kadroda bulundurulan futbolcuların ilk yarı boyunca bu kadar kötü oynama hakları da yoktu.

İkinci yarı birinciden farklı olmadı. Sadece yağmur şiddetini biraz daha arttırdı . Güngörenspor biraz daha pas yapma fırsatı buldu. Ama aradaki fark ne yaparsan yap kendini belli ediyor. Henrike bir final pasıyla Sercan’a ikinci golü attırdı.

Buca’dan alınan Jebrin de 58’de oyuna girdi.. Fazla etkili olamadı. Ancak kumaşı iyi. Yaşı daha küçükken Atletico Madrid’de antrenmana çıkmış, İngiltere Premier Lig’e transfer olmuş ama forma şansı bulamamış.. Belki Trabzonspor’da kendini bulur, yeteneklerini sergiler.. Bu oyuncuyu şans bulduğu maçlarda biraz da bu gözle izlemek lazım..

Bu maç için yazacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar yoğun bir lig maratonu arasına sıkıştırılmış kupanın pek de heyecanı olmuyor doğrusu..

Sadece Sercan göze batan hareketler yaptı. Onur’un sahaya çıkması hem kendine hem de taraftara moral verdi.. Şenol Güneş özellikle Sercan üzerinde durmalı derim.. Yetenekli bir futbolcu. Bu yoğun maç trafiğinde ona zaman zaman şans vererek mutlaka kazanılmalı..