61SAAT HABER SERVİSİ - Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, mutlak pozisyonlardan yararlanamadığı maçta Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı ve 4. maçında 3. kez eşitliği bozamadı.
Genlerbirliği’nde maçın ardından konuşan teknik direktör Mustafa Kaplan, "Biz kaybettiğimiz maçlarda da iyi oynamıştık. O zaman şansızlıklarımız vardı. Oyuncularımı içtenlikle kutluyorum. 2 kere geri düşmemize rağmen golü düşündük. Belki son dakikalarda 3. golü de bulabilirdik. Buna da şükür. İlk puanımızı aldık. İyi takımız. Şansızlıklar var. Bu şansızlığı kırdık. Bundan sonra daha iyi Gençlerbirliği olacak. Vücut olarak diri takımız. Mücadeleci takımız. Milli takım arasında birinci, ikinci, üçüncü bölge çalışmalarını yaptık. Camiamıza hayırlı olsun. Başkanımızı mutlu ettik, camiamızı mutlu ettik” dedi. 
Kaplan, "Biz geriye düşmeden öne geçseydik maçı kazanabilirdik. Geri düştüğümüzde beraberliği yakaladığımız da da maçı kazanabilirdik. Sörloth’a verdiğimiz pozisyon vardı. Elimizde kaliteli oyuncularımız var. İyi bir aileyiz. Şansızlıklar vardı, kazandık kurtardık. Bugün 1 puan aldık ama hakkımız 3 puandı. Ben Trabzonspor’a Avrupa’da başarılar diliyorum” diye konuştu.