Mersin İdman Yurdu'nun devre arasında kadrosuna katmayı planladığı futbolcuların listesini Spor33 ele geçirdi. Trabzonspor'da Genel Menajerlik görevinden ayrılarak Mersin İdman Yurdu'na gelmeyi kabul eden Giray Bulak'ın listesinde önemli isismler yer alıyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Vittek, Barış Özbek ve Marek Cech'e takım bulmalarını istediği öğrenildi.

BULAK DİKKATLİ DAVRANACAK

Mersin İdman Yurdu Teknşk Direktörü Giray Bulak'ın bu isimlerin yanında yine Sapara'yı düşündüğü, bu konuda Trabzonspor'la yeniden görüşeceği belirtildi. Bulak, Gaziantepspor maçının ardından Yönetim'le biraraya gelerek takımda kimlerin kimlerin gideceğine karar vereceği kaydedildi.

1.5 YILLIK İMZA ATTI

Mersin İdman Yurdu yeni Teknik Direktörü Giray Bulak ile olan işbirliğini resmiyete bağladı. Bulak 1,5 yıllığına Mersin İdman Yurdu'na imza attı. İmza sonrası kısa bir açıklama yapan Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Nurullah Sağlam'a takıma olan katkılarından dolayı teşekkür etti. Mersin İdman Yurdu'nun yeni bir sürece başladığını ve bu süreçte Giray Bulak'a güvendiklerini ifade etti. Giray Bulak'ın başarı için elinden geleni yapacağını ifade eden Kahramanlı, bundan sonraki aşamada takımın önemli işlere imza atacağını söyledi.

MERSİN TARAFTARINDAN İLGİNÇ YORUMLAR

- Bune be antepten kurtulduk derken şimdide trabzonlu çıktı başımıza

- fazla bi şey değişmeyecek gaziantep çıkmaları vardı şimdi de trabzon çıkmaları takıma geliyor..yani hocalar tanıdıklarına miy da iş buluyorlar,ama olan mersine oluyor ve küme düşüyor..

- Üçüde gelirse kesin şampiyon bile oluruz:)Şu rezilliğe bak ilk 18 ze bile giremiyenlerden medet umuyoruz.Allah seni bildiği gibi yapsın ali kahramanlı.Geç bakim dalganı

-
üçüde birbirinden kaliteli insallah gelirler

- kimi transfer edecegini giray hoca iyi bilir,bunun her türlü faturası hem hocaya hende yönetime kesilir.bu saatten sonra transferler ligd kalma hedefine göre yapılmalıdır.birde transferde gölgede kalmış başarıya aç topçular tercih edilmelidir.şimdiden başarılar dileklerimle hoş geldin giray hoca

-
LİGDE KALMAMIZ LAZIM. KADRO AYRI YARIYA DEĞİŞECEK DEMEKTİR.

- Herşeyden önce disiplinli bir hoca.Adam akıllı trasfer yapılırsa iyi yerlere geliriz.

-
Bu vittek ayağı nobreyle takas için olmasın. Amman haaa ????

-
üçüde işe yaramaz.alınacaksa erciyes den gohou yada adanadan mbilla alınsın.

-
bu haber doğruysa bu üç futbolcuda birbirinden iyi özellikle vittek çift fovette nobre ile çok iş yapar ama nobre gitmezse

-
Trabzonun ıskartalarını toplamaya başlıyoruz hayırlı olsun. Son dakikada bir aksilik çıksada şu adam gelmese ama kesin gelir bizden başka isteyen yokki, işsiz kalmış adam gelmicekte napacak.

-
Umarım başarılı günlerin başalngıcı olan bir dönem içine gireriz. Giray Hoca; bu zor yolda eminim ki çok çalışacaksınız. Şans her daim yanınızda olsun.

-
HOCAM HAYIRLI UĞURLU OLSUN.MERSİN TEK YÜREK SENİNLE...

-
Bencede şu gelseydi bu gelseydi muhabbeti bitsin artık önemli olan mersinin başarısı hayırlı uğurlu olsun.giray hocada boş adam değil en azından antep idman yurdu olayı bitti...

-
evet hocamız imzayı attı bundan sonra başarılı olması için dua etmek ve destek zamanı geldi KİMSE BİLİP BİLMEDEN CART CURT ETMESİN YAPILACAK TEK ŞEY BİRLİK OLUP DESTEK VERMEK mersinli olmayan bazı kişiler mersinin başarısını istemeyen zatlar bazı taklalar atacaktır onlar bizi ilgilendirmez BİZ ÖZ MERSİNLİLER OLARAK HOCAMIZA DESTEGİMİZ TAMDIR. BAŞARILAR İDMAN YURDUMUZ.

-
Kimse artık olumsuz yorum yapmasın muhalefeti bırakın gelmiş hayırlı olsun demek düşer bu hoca umarız iyi yerlere getirir 2.ci yarı beğenmeyenleri inşallah mahçup eder başarılar Giray Bulak ..