Trabzonsporlu futbolcu Giray Kaçar tedavisini ABD'de yaptıracak.

Kap damarlardaki rahatsızlık nedeniyle futbola altı ay ara veren ve sonrasında futbol kariyerine devam edip etmeyeceği belli olmayan milli yıldız önümüzdeki günlerde ABD ya da Avrupa'nın yolunu tutacak. Avrupa olarak İngiltere'deki Londra St. Thomas Hastanesi'nin seçenekler arasında olduğu ABD için ise birçok seçeneğin gündemde olduğu öğrenildi. Giray Kaçar'ın tedavi sürecindeki tüm masraflarını Trabzonspor Kulübü üstlenecek.



Giray sağlık sorunuyla ilgili olarak, "Panik yapmaya gerek yok. Çok şükür sağlığım yerinde. Daha hiçbir şey ortada yok. Kontrollerim devam ediyor. Allah'ın dediği olur. Nasip kısmet hepinizi çok seviyorum. Her şey için teşekkürler" dedi.

GİRAY KAÇAR'I UNUTMADILAR

Tuttur Cup isimli turnuvada karşılaşan iki rakibin maçında Giray Kaçar unutulmadı.

Beşiktaşlı futbolcular, kalp rahatsızlığı nedeniyle futbola ara verme kararı alan Trabzonsporlu Milli Futbolcu Giray Kaçar için ‘Geçmiş olsun Giray’ yazan bir pankartla sahaya çıktı. Bu gelişmenin ardından Trabzonsporlu futbolcularda Beşiktaşlı futbolculara eşlik etti.

Beşiktaşlı futbolcular bu pankartla Giray’a destek verirken Çarşı grubu da Twitter üzerinden ‘Çarşı Girayın sakatlığına da karşı’ yazarak Giray’ın hastalığından dolayı üzüntülerini bildirdi.