Anneannesini ve dedesini kaybeden Giray'ın, bunun üstüne kaptanlığı da elinden alınınca moralsizliğiyle formu dibe vurdu ve ayrılık kararı aldı.

KALPTEN BAŞLAYAN SORUN

Trabzonspor’da Giray gerçekleri... Trabzonspor’un Ersun Yanal döneminde Gençlerbirliği Oftaş’tan kadrosuna kattığı Giray Kaçar, geçen sezonla birlikte ardı ardına sorunlar yaşadı. Geçtiğimiz sezon performansı iyi bir noktada iken, üst üste olumsuzluklar yaşayan başarılı savunma oyuncusunun bu yılki performansının düşmesinde en büyük nedenler bu olumsuzluklar oldu. Geçtiğimiz sezon performansının üst noktasında olan Giray ilk olarak kalp hastalığının çıkması ile yıkıldı.

KAPTANLIĞI ALINDI

Türkiye’deki bazı doktorların, “Futbol hayatı bitti. Artık top oynayamaz” dediği Giray, adeta meydan okuyarak sahalara geri döndü. Sonrasında dedesini ve çok sevdiği anneannesini kaybeden Giray bu seferde ailesindeki ölüm haberleri ile sarsıldı. Performansı bu olumsuzluklarla düşen Giray, geçtiğimiz sezon Tolga’nın ardından 2.kaptanken, bu sezon başında kaptanlığı elinden alındı. Bu sezon 1.kaptanlığı olmasa bile ikinci kaptanlığın kendisinden alınmasına içerleyen Giray bir şok daha yaşamış oldu.

ARTIK GİTMEK İSTİYOR

Trabzonspor’da ardı ardına şoklar, acılar ve sorunlar yaşayan Giray Kaçar, tam futboluna odaklanıp eski performansını yakalamak için çabalarken, bir anda sakatlandı. Şok üstüne şok yaşayan Giray Kaçar, son olarak ise geçtiğimiz sezonlarda takımda en çok sevilen oyuncuların başında gelirken, taraftarlar tarafından istenmeyen adam haline geldi. Giray, tüm bu olumsuzluklarına rağmen, küsmediği ama artık Trabzonspor’daki misyonunu doldurduğunu düşünüyor. Giray’ın devre arasında yada sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözü ile bakılıyor.

Trabzonspor Alanzinho ve Giray ile henüz masaya oturmadı.