TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, son haftalarda alınan sonuçlarla yapılan eleştirilere cevap verdi. Ancak Başkan Bozbağ, hedefi büyük tuttu. Bozbağ, Trabzonspor ile Galatasaray arasında Medical Park Arena’da oynanan maçta 40 binin üzerinde seyirci vurgu yaparken, bordo-mavilileri geçeceklerini de söyledi.
Yapılan sert eleştirilerin haksız olduğunu kaydeden Bozbağ, sözlerine şöyle devam etti: “Bazıları sabrımı zorluyorlar, bu kulübü borca sokanlar bizden daha dik geziyor. Yanımızda bir Trabzonspor var. 45 bin kişiye oynuyor. Borcu bizim on katımız veya yirmi katımız. Merak etmeyin onları da geçeceğiz. Merak etmeyin.
Allah bize birlik beraberlikle her şeyi nasip etti. Biz kendimize yapılan eleştirilere kızmıyoruz. Başkanlığım boyunca şahsıma yapılan hakaretlerin hiç birine cevap vermedim ama Giresunspor’u üzdüler mi Giresunspor’un değerlerine vurdular mı karşılarında Mustafa Bozbağ ve arkadaşlarıyla bu büyük taraftarlarını bulacaklar. Herkes Giresunspor’un nereden gelip nereye gittiğini görüyor.”