Trabzonspor'un hafta sonunda yapılacak olan kongresinin iddialı adaylarından Muharrem Usta, birkaç gün önce Mircea Lucescu adını 'Twitter'dan paylaşınca bir anda favori haline geldi.
Usta, kendisini favori hale getirecek Rumen teknik adamla ilgili olarak bir de üzerine, "Lucescu bize hayır demedi" şeklinde mesaj verince rakiplerini bile heyecanlandırdı.
Fakat Romanya'dan Ziarul gazetesi, Usta'yı zor durumda bırakacak bir haber yaptı. Usta'yı  zor durumda bırakacak haber, Lucescu'nun Usta ile görüşmesinde bulunan ve Rumen teknik adamın yakın dostu olduğu belirtilen ama adı açıklanmayan kişiye dayandırıldı.
Lucescu'nun yakını Rumen teknik adamın Usta, ile görüştüğünü kabul etti. Bu görüşmede Lucescu'nun, Usta'ya bir yıl daha Shakhtar'da kalacağını söylediğini iddia etti.
Aynı kişi; Lucescu'nun bu görüşmede, "Teşekkür ederim ama Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum" dediğini iddiasını gündeme getirdi.
Usta'nın ise toplantıyı terk ederken, "Teşekkürler efendim. Görüşürüz" sözlerini kullandığını açıkladı.
Bu açıklamadan sonra Trabzonspor'un gelecek seneden itibaren maçlarını oynayacağı stat olan Akyazı'ya Lucescu ile çıkma ihtimalleri azaldı.
Kaynak: Ziarulring