36 yaşında olmasına karşın takımını adeta sırtlayan Gökdeniz, Rubin Kazan adına 250 maçı devirmesinin ardından mutlu olduğunu söyledi.

Başarılı futbolcu, ''Bu benim için büyük bir onur. Umarım 300, 350 maç daha oynarım'' derken UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Liverpool'u da değerlendirirken Emre Can hakkında konuştu.

Gökdeniz, Rus basının, ''Emre Can'la tanışıyor musunuz?'' sorusuna, ''Hayır o daha çok genç. 21 yaşında. Ben neredeyse 36 oldum. Ben futbola başladığımda onun ayakları daha sandalyeden yere değmiyordu. Ama çok açık ki müthiş yetenekli. Onu izlemeyi seviyorum.'' şeklinde yanıt verdi.

Liverpool taraftarının önemli bir topluluk olduğunu söyleyen Gökdeniz, onları Türkiye'den Beşiktaş taraftarına benzetti. Gökdeniz ayrıca, geriye dönme şansı olsa Türkiye'den 22-23 yaşında ayrılacağını ancak bu fırsat eline geçmiş olsa da Trabzonspor'un izin vermediğini itiraf etti.

Gökdeniz, Milli Takım'ın Fransa 2016'ya katılması ile ilgili ise, ''Milli Takım imkansızı başardı. Türk halkı olarak onlara minnettarız.'' ifadelerini kullandı.

2008 yılından bu yana Rubin Kazan forması giyen ve 2018'e kadar sözleşmesibulunan Gökdeniz bu sezon 16 maça çıktı ve 5 gol attı.