61SAAT HABER SERVİSİ -

Trabzonspor’un eski oyuncusu Gökdeniz Karadeniz, Aspor’da yayınlanan programda Abdülkadir Ömür’ün sakatlığı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Kendisinin de Rusya’da aynı sakatlığı yaşadığını kaydeden Gökdeniz, pozisyonu gördüğünde Abdülkadir’in sakatlığının anladığını açıkladı. 

Gökdeniz Karadeniz, kendisinin de aynı sakatlığı yaşayıp yaşamadığına, “Evet” derken ardından şu şekilde devam etti: 
“Abdülkadir kardeşime geçmiş olsun diyorum. Aynı sakatlığı bende Rusya’da yaşadım. Pozisyon benzerdi. Gördüğümde söyledim. Fibula kemiğinde. Hem Trabzonspor hem de Türk futbolu için büyük eksik. İnşallah umuyorum kısa sürede döner” dedi. 
Hedefleri olan bir oyuncuydu. Belki bu sene bir adım atabilirdi. Ama her işte  bir hayır vardır. İnşallah kısa sürede sahalara döner” dedi. 


ABDULLAH HOCA’DAN SONRA BELİRGİN DEĞİŞİM VAR! 

Gökdeniz, Trabzonspor ile ilgili özetle şu şekilde konuştu: 
“Genellemeye vurursak Trabzonspor’un Abdullah hocadan sonra oyun sisteminde belirgin değişim var. Topun kontrolünü sağlayan, maçın hızını kontrol eden bir oyun yapısına sahip. Bu haftaya kadar çok fazla istediklerini sahaya yansıtamayan görünüş vardı. Bu maç hem topun hızı, hem oyuncuların fiziki hızı, düşünce hızı olarak gayet başarılı maç geçirdiler. Gün geçtikçe sanki üzerine koyuyorlar. 

Abdullah hocanın oynatmak istediği sistemde, mutlaka klas oyuncunun devreye gireceği maçlar vardır. Ama baktığınızda sistem oyuncuları var. Abdülkadir, Nwakaeme, Dijaniny, değerli oyuncular ama Abdullah hocanın sistem takımı var. Sonuçların yardımıyla çok iyi gidiyorlar. 3 - 4 ay sonra hız anlamında, teknik anlamda çok daha kaliteli Trabzonspor izleriz” 

Futbol tamamen konsantre oyunudur. Bir anlık konsantrasyon bozukluğu sonuca yansıyor. Çok basit goller yandığı zaman Konyaspor iyi başladığı maçta kötü bir şekilde oyundan koptu”