61SAAT SPOR SERVİSİ

Orta sahaya kaliteli bir takviye yapmak siteyen Trabzonspor’un listesinde yer alan Gökhan İnler, Beşiktaş ile karşılıklı olarak sözleşmesini feshetti.

Leiceister City’de yaşadığı tarihi şampiyonluğun ardından yeterince şans bulamadığını gerekçe gösterip Beşiktaş’ın teklifini kabul eden tecrübeli futbolcu, Siyah-Beyazlı takımda da umduğunu bulamadı. 

Bunun üzerine siyah beyazlı yönetim ile görüşen yetenekli oyuncu Beşiktaş ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

TRABZONSPOR TRANSFERDEN VAZGEÇTİ

Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal’ın çok istediği Gökhan İnler’in bu kararı bordo mavilileri harekete geçirdiği ancak Kucka transferi nedeniyle bu girişimden vazgeçildiği öğrenildi

BORDO MAVİLİ TARAFTARLAR İSTEDİ

Bordo mavili taraftarlar sosyal medya hesabı üzerinden Gökhan İnleri takımda görmek istediklerini belirten paylaşımlarda bulunarak 'Çök' ifadesini kullanması dikkat çekti.

'FENERBAHÇE VE GALASARAY'A GİTMEYECEĞİM'

Beşiktaş yönetiminin "Artık serbest futbolcusun, istediğin yere gidebilirsin" demesine rağmen Gökhan İnler "Serbest olabilirim ama Beşiktaşlıyım. Siz de bana büyük bir jest yapıyorsunuz. Bu yüzden hiçbir şekilde Galatasaray veya Fenerbahçe'ye gitmeyeceğimin sözünü veriyorum. Bu benim kendi sözümdür" diyerek Fenerbahçe ve Galatasaray'a daha ilk günden kapıyı kapatmış oldu. Gökhan İnler'e Trabzonspor, Medipol Başakşehir ve Göztepe'nin ilgisi olduğu ve oyuncunun büyük bir ihtimal bu takımlardan birine transfer olacağı öğrenildi.