Trabzonspor Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral; başkan, yönetim kurulu ve teknik kadronun görevlerinin başında olduğunu söyledi.

TRT’nin yayınına katılan Trabzonspor Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, lige iyi bir başlangıç yapamadıklarını belirterek, "Taraftarlarımız Trabzonspor’un yenilgisinde bir üzülüyorsa bizler sorumlu yönetenler olarak bin üzülmekteyiz. İyi başlangıç yapamadık. Hiçbir sorunun da arkasına sığınmak istemiyoruz. Böyle bir tarzımız da yok. Başkanımız, yönetim kurulumuz ve hocamız görevlerinin başındadır. Hocamızı, teknik kadromuzu ve oyuncularımızı sonuna kadar destekliyoruz. Hatalar nerede tespitini yapıp, milli arayı da iyi değerlendireceğiz. Önümüzde oynayacağımız maçlarda yaptığımız transferlerin, mali tablomuzun sahaya yansımasını hep birlikte göreceğiz" dedi.

"Kasım ayı başlarında Akyazı’ya geçmeyi planlıyoruz"
Saral, Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi’ne Kasım ayı başlarında geçmeyi planladıklarını belirterek, "Dünyada bu tür 5 tane stadyum var. Bir tanesi Trabzon’da, çok özellikli ve kaliteli bir stadyum. 38 bin koltuk montajı yapıldı. 3 bin 461 koltuk daha montajlanacak. Karadeniz Bölgesi’nin iklim şartları farklı, herhangi bir aksilik yaşanmaması durumunda Kasım ayı başlarında yeni stadyumumuza geçmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

Yayın sırasında ve öncesinde tartışma
Trabzonspor Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi’nden Sorumlu Yöneticisi Gökhan Saral’ın TRT’de yaptığı yayın sırasında ve öncesinde, tartışma yaşandı. Stadyum görevlilerinin yayına izin vermek istememeleri üzerine gelişen tartışmada arbede yaşandığı ve stadyum görevlilerinin olay yerine polis çağırarak şikayetçi oldukları belirtildi.