Gölcükspor Başkan Hüseyin Çardak yönetim kurulu görevinden istifa eden Ekrem Aktuğ'a cevap verdi.

"TRABZONSPOR 3 FUTBOLCU VE 1 MİLYON TL VERECEĞİNİ SÖYLEDİ"

Aktuğ'un basın açıklamasında "Başkan Çardak Trabzonspor ile görüşmemi ve İsmail için fiyat arttırmamı rica etti. Bende Trabzonspor ile görüştüğümde Antalyaspor 650 bin tl artı 2 kamp masraflarını karşılayacak dedim. Trabzonspor Gölcükspor'a altyapıdan istediğimiz 3 futbolcu ve 1 milyon lira vereceğini söyledi. Bende bu bilgileri Başkan Hüseyin Çardak'la paylaştım.Çok teşekkür etti ve  "İsmail Yüksek'i Trabzonspor'a vericeğiz tamam dediğimi söyle dedi." Bende Trabzonsporu aradım ve hayırlı olsun,sezon sonu görüşürüz dedim. Sonra ne oldu anlamadım. 500 bin lira ve 2 futbolcu sözüyle Fenerbahçeye verildiğini medyadan ve futbolculardan öğrendik. Kendisine gazete haberleri doğrumu diye sordum, evet dedi. Sezon sonunu beklemeden acele karar verildi. Antalyaspor,Konyaspor,Trabzonspor, Denizlispor ciddi manada İsmail Yüksek için teklifte bulunacakları ortadayken bu acelecilik neden anlamadım. Parayı en yüksek verene İsmail'i satabilecekken yangından mal kaçırır gibi oldu bittiye getirilmesini manidar buluyorum  Kaldı ki Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'in ifadesine göre parayı en yüksek veren kulübe İsmail'i verin demesine rağmen Çardak'ın bu tutumunu anlayamadım.Artık Gölcükspor yönetiminde kalmanın anlamı yok diyerek Pazartesi günü noterden istifamı vereceğim. Çünkü göz göre göre Gölcükspor zarar ettiriliyor.

BAŞKAN ÇARDAK "YOL KAT EDEMEDİK"

Oyuncunun Fenerbahçe'ye transferinin gün ışığına çıkmasının ardından Golcükspor Başkanı Hüseyin Çardak ise iddiaları yalanlayarak Trabzonspor'un adım atmadığnı ifade etti. 

Çardak yaptığı açıklamada  ‘‘Gölcükspor Kulübü Başkanı olarak yönetim kurulundaki arkadaşlarımdan gelen bilgileri telefon ile bilgileri her zaman değerlendirdim ve değerlendirmek zorundayım Trabzonsporla konusuna gelince yönetim kurulundaki Ekrem Aktuğ beni telefonla aradı ve Trabzonspor’un İsmail’i istediğini söyledi. Bende bu çok güzel haber olduğunu ve hayırlısı olmasını söyledim. Kendisine bu işi takip etmesini dile getirdim. Yaklaşık iki buçuk aydır ise hiçbir yol kat edemedik. Kulübümüze gelen herhangi bir teklif bulunulmamıştır. Sadece söylemlerle buraya kadar gelinmiştir. Bir şeyin söz verilmesi için rakamlar üzerine anlaşılıp öyle söz verilmesi gerekir. Böyle bir teklifin olmadığına göre biz kimseye söz vermedik. Hayaller ve gerçekler her zaman farklı olur. Gölcükspor hepimizin kulübü ve transfer olacak ise en iyi şartlarda olacağından kimsenin şüphesi olmasın’’ dedi.