Kalede Kosta Rikalı eldiven Esteban'a forma vermesi beklenen Şota Arvaladze'nin cezalı Cavanda'nın yerine savunmanın sağında Aykut'u solunda ise Constant'ı oynatması bekleniyor. Savunmanın ortasında ise Sivas deplasmanında başarılı müdahalelerde bulunan Douglas'ın partnerinin Medjani olması bekleniyor. 

Orta saha kurgusunu bozmayı düşünmeyen Gürcü teknik adamın bu bölgede geçtiğimiz hafta sahaya kaptan çıkan Mbia'yla birlikte gol atma başarısı gösteren Okay'ı oynatmayı planladığı öğrenildi. Hücumda Medicana Sivasspor mücadelesinde son derece başarılı bir performans ortaya koyan Marko Marin'in forvet arkasında oynaması beklenirken kanatlarda Erkan Zengin ile birlikte geçtiğimiz hafta ortaya koyduğu mücadele ile beğeni toplayan Deniz Yılmaz'ın oynayacağı gelen haberler arasında.

Forvet bölgesinde Cardozo ve Ndoye ikilisinin hazır olması Gaziantepspor karsılasma öncesinde Şota Arvaladze'nin eini güçlendirirken Gürcü teknik adamın tercihini hangi isimden yana kullanacağı bugün gerçekleştirilecek son antrenmandan sonra netlik kazanacak. 

Öte yandan Trabzonspor'da son haftalarda sakatlığı ve takım içinde yaşanan bazı problemler nedeniyle formasından uzak kalan Mehmet Ekici'nin yarın akşamki karşılaşmanın 18 kişilik maç kadrosunda olması bekleniyor.