İngiltere FA Cup yarı finalinde oynanan Chelsea - Tottenham maçında Chelsea'nin attığı ikinci gol ülkede gündeme oturdu. Maç sonrası konuşan Tottenham menanjeri Harry Redknapp ise hakeme tepkiliydi.

Kale ağzında yaşanan karambol sonrası tartışmalı bir kararla Chelsea adına gol kazandıran hakem Martin Atkinson ile maçtan sonra konuştuğunu ifade eden Harry; "Onunla konuştum. Bana kendisini kötü hissettiğini söyledi. Ancak bense ona 'hiç sanmıyorum' dedim." ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adam bu cevabının ardından Atkinson'ın kendisine bir hata yaptığını ve bu nedenle kendisini kötü hissetiğini söyledim özür dilediğini belirtti.

Karşılaşmanın 49. dakikasında kullanılan kornerde oluşan karambolde Mata'nın şutu çizgi üzerindeki çok sayıda oyuncunun arasında kalmışt. Yardımcı hakem genel görüşün aksine topun çizgiyi geçtiğine hükmederek Chelsea lehine gol kararı verdi.

FIFA GOL ÇİZGİSİ TEKNOLOJİSİNİN TESTİNİ DOĞRULADI

Öte yandan FIFA'dan gelen açıklamada Cuma günü yapılan toplantı sonucunda Nisan ayı sonunda başlayıp Mayıs boyunca devam edecek şekilde gol çizgisi teknolojisinin testlerine devam edileceğini ifade etti.