61SAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor’un eski yıldızı İbrahim Yattara, tecrübelerini aktaracağı bir proje kapsamında İstanbulspor ile görüşmelere başladı.

Beylikdüzü’nde yaşayan Trabzonlu isimlerin yönetici olduğu İstanbulspor’da 1.lige yükselmek için projelere start verildi.

Bu kapsamda Trabzonspor taraftarların gönlünde taht kuran İbrahim Yattara, takıma ‘ağabey’ rolüne getirilmeye planlanıyor.

İstanbulspor’da futbolculara tecrübelerini aktaracak olan Yattara, Gine’de başkanı olduğu kulüpten oyuncuları Türk futboluna kazandırmak için çalışacak.

Özellikle Afrika kökenli oyuncuları İstanbulspor’a kazandırmayı hedeflenen projede İbrahim Yattara kilit isim olarak kullanılacak.

İstanbulspor yöneticileri ile proje hakkında kapsamlı bir görüşme yapan Yattara’nın önümüzdeki günlerde siyah sarılı takımla çalışmalara başlayacak.

DÜNYA ŞAMPİYONU HOCA DA BU PROJEDE

Öte yandan Erdoğdu Lisesi ile Dünya Şampiyonluğu yaşayan hoca Adem Cebeci’de İstanbulspor’un projesinde dahlinde koordinasyon sağlayıcı görevini üstlenecek.

Özellikle genç yeteneklerin belirlenmesinde kiritk rol oynayan Cebeci eski dostu Yattara ile bu projede tekrar bir araya gelecek.