Göz Göz, transferde sezonun bombasını patlatmak üzere. Teknik Direktör Suat Kaya, eski Trabzonsporlu İbrahim Yattara'yı kadroya katmak için yoğun çaba sarfediyor
 
İki yıl aradan sonra PTT 1.Lig'e geri dönüş yapmaya kararlı olan Göztepe, yıldız bir ismin peşine düştü. Sarı kırmızılılar, Trabzonspor'un eski oyuncusu İbrahima Yattara'yla ciddi şekilde ilgileniyor. Görüşmeleri bizzat yürüten Teknik Direktör Suat Kaya, tecrübeli oyuncuyu kadroya katmak için yoğun mesai harcıyor. Deneyimli çalıştırıcı, sözleşmesi elinde olan Yattara'yı Kızılcahamam kampına yetiştirmek için aradaki pürüzleri gidermeye çalışıyor. Ülkemizde son olarak 2012-2013 sezonunda Mersin İdman Yurdu forması giyen 34 yaşındaki futbolcunun 9 yıl top koşturduğu Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı ve transferin sonuçlanmasının an meselesi olduğu bildirildi.
 
TARAFTARIN SEVGİLİSİ
Geçen yıl Belçika 3. Ligi'nde La Louviere Centre takımının kadrosunda bulunan Gineli forvet,
Trabzonspor formasıyla 2003-2011 yılları arasında 230 maçta görev aldı. İbrahima Yattara, sempatik tavırları ve göze hoş gelen futboluyla taraftarlı, tarafsız tüm futbolseverlerin sevgilisi haline gelmişti. 

Levent ARIÖZ