61SAAT SPOR SERVİSİ

Akyazı Stadı'nda düzenlenen kahvaltıda eski başkanlar ve yöneticiler ile birlikte Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi bir araya geldi.

Burada açıklamalarda bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu adım atmaya hazır olduklarını söyledi.

Gümrükçüoğlu “Bugüne kadar Trabzon’da gelmiş geçmiş başkanlar olduğu gibi bizde Trabzonspor’un hizmetkarı olmaktan şeref duyarız. Bunu zaten bir vazife olarak biliriz. Yaptığımız söylemek zulum olur. Ben bu hazirunun Trabzonspor ruhunun başarılı olacağına gönülden inanıyorum. Sayın başkanımızın Ahmet Ağaoğlu bey ile de birkaç defa bir araya gelmek nasip oldu. Çok çeşitli konular üzerine konuşuldu ve konuşulmaya devam edecek. Bir tek söyleyeceğim var. Bizim imza atacağımız ne varsa bundan sonrada atmaya devam edeceğiz. Burada onların iznine onların anlayışına sığınarak haziurun önünde söylemek isterim ki neyimiz var dar boğazımız var. Omuzladığımız bu vazifede. Sayın bakanımız da söyledi. Bir büyük kulüp birkaç sene önce kampanya yaptı. Belki hedeflediği başarıya ulaşamadı ama bu topluluğu tekrar bulamayacağımdan diyorum. Bir kampanya başlatacağız. Onlarla beraber TTSO, meslek kuruluşlarımız, STK’lar haydi bakalım diyeceğiz ekranda isminizi görelim. Bütün billboardları, otobüs duraklarını, köprüleri, siteleri her yeri ayağa kaldırın. Bizim 500 milyona ihtiyacımız var. Biz belediyeler olarak para esaslı çalışırız. Bunu samimiyetli söylüyorum. Diyeceğiz ki haydi bakalım görelim herkesi. Ziyaret edeceğiz, konuşacağız, anlatacağız. Ben bundan sonra yapacağımıza inanıyorum. Yönetimin hesabını kitabını yaparak adım atacaklarına inanıyorum. Böyle bir kampanya yapmak ve başlatmak lazım. Ben diyelim alıyorum 8-10 bin lira maaş vereyim 3 ay 5 ay maaşımı oraya. Problem yok. 50 bin kişi 10 bin lira verse 500 milyon eder. Trabzonlu insan sayısı 4 milyon. Köydeki Asiye teyze 1 lira verse iş adamımız 10 bin lira verse böyle böyle borcu kapatırız’’