Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde gerçekleşen ziyarete Gümüşhanespor Kulübü Başkanı İdris Çimen ve AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen ile kulüp yöneticileri katıldı.
Kulüp Başkanı İdris Çimen ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyarette Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin, Yönetim Kurulu Üyeleri Temel Soyyiğit, Raif Akar, Hakan Tuncay ve Kemal Emre Pirselimoğlu ile görüştü.

Ziyarette konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Gümüşhanespor’un bu sezon 3.ligde iddialı olduğunu, Gümüşhanespor’un şampiyonluğu için gereken desteğin yapılacağını belirterek, Gümüşhanespor’un kadrosunu güçlendireceklerini söyledi.

Gümüşhanespor’u yakından takip ettiğini söyleyen Asbaşkan Şakar, “Bu sezon Gümüşhanespor beklenenden daha iyi performans sergiliyor. Bu gidişatın şampiyonlukla sonlanmasını istiyoruz. Gümüşhanespor’u takdir ediyorum. İnşallah 2.ligde sizleri de göreceğiz.” dedi.

“GÜMÜŞHANESPOR İÇİN NE GEREKİRSE YAPILACAKTIR!”

Gümüşhanespor’un devre arasında kadrosunu güçlendirme planına destek olacaklarını belirten Şakar, “Gümüşhanespor bölgemizin önemli takımlarından birisidir. Devre arasında Gümüşhanespor’un kadrosunu güçlendirmek adına ne gerekirse yapılacaktır. Bizden talep edilen oyuncular Gümüşhanespor’a gitmek isterse, hiçbir ücret talep etmeden Gümüşhanespor’a göndereceğiz.” dedi.

Görüşmenin sonunda Gümüşhanespor heyeti Asbaşkan Nevzat Şakar’a ve Başkan Sadri Şener’e verilmek üzere Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin’e üzerinde isimlerinin yazılı olduğu 29 numaralı Gümüşhanespor formalarını hediye etti.

Asbaşkan Nevzat Şakar ise Başkan İdris Çimen’e özel işlemeli Trabzonspor tabağı verdi.