Daha önce Kopenhag forması giyen N’Doye ile her konuda anlaşan, ancak bu oyuncu için Lokomotiv Moskova’ın devreye girmesiyle birlikte tüm planları bozulan Fırtına’da rota Batuhan Karadeniz’e çevrildi.

Teknik direktör Şenol Güneş’in “Yerli golcü istiyorum” ısrarı üzerine 21 yaşındaki futbolcu ile temasa geçen Trabzonsporlu yöneticilerin, bu transferi kısa süre içinde bitirmek için girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde hocası Ersun Yanal ile küfürleşmeye varan bir tartışma yaşayan ve bu olaydan sonra Kırmızı-Siyahlı takımdan ayrılmayı kafasına koyan golcü futbolcunun da Bordo-Mavili formayı giymeye sıcak baktığı bildirildi.

‘BEN ADAM EDERİM’
Trabzonsporlu yöneticileri endişelendiren tek nokta ise genç oyuncunun saha içinde ve dışında yaptığı disiplinsiz hareketler...

Sansasyonel gece hayatı ile bilinen Batuhan konusunda yöneticileri rahatlatan isim ise  Şenol Güneş oldu. Deneyimli çalıştırıcı, “Batuhan çok yetenekli bir futbolcu. Evet, gençliğinin getirdiği bazı sorunları var. Ancak ben onu adam ederim” sözleriyle garanti verdi. Bu durum da yöneticilerin kafasındaki endişeleri giderdi.

Kaynak: Habertürk