Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven karşısında tur için sahasında oynayacağı ilk maçta önemli bir skor avantajı yakalamayı hedefleyen Bordo-mavililerde teknik direktör Şenol Güneş antrenmanları basına erkenden kapattı.
PSV Eindhoven'ın evinde ağırladığı De Graafschap'ı 4-1 mağlup ettiği karşılaşmayı yakından izleyen Şenol Güneş, güçlü rakibini mercek altına alarak önemli notlar tuttu. PSV karşısında sahaya süreceği ilk on bir üzerinde çalışan Bordo-mavili takımın patronu, PSV hakkında aldığı bilgileri kurmaylarıyla birlikte masaya yatırarak rakibin eksik yönlerini ve etkili silahlarına karşı alınacak önlemler üzerinde duruyor.

"AVRUPA'DAKİ GÖRÜNTÜMÜZÜ BU MAÇA YANSITIRSAK İBRE BİZDEN YANA OLUR"
Şampiyonlar Ligi'nin ardından yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Trabzonspor, PSV Eindhoven maçıyla Avrupa macerasına iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Teknik direktör Şenol Güneş ise zorlu maç öncesi takımıyla yaptığı toplantılarda bir dizi uyarılarda bulundu. Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir tecrübe edindiklerini oyuncularına aktaran deneyimli teknik adam, "Şampiyonlar Ligi'nde iyi maçlar çıkartarak iyi tecrübe edindik. PSV Eindhoven karşısında bunun etkilerini hep birlikte göreceğimizi düşünüyorum.

Rakibimiz karşısında daha önce oynadığımız Avrupa Kupası maçlarında sahaya koyduğumuz görüntüyü yansıtabilirsek ibre bizden yana olur. Takım oyununu en iyi şekilde sahaya yansıtıp bireysel hataya yer vermemeliyiz. PSV gibi hızlı hücum yapan takımlara karşı bireysel hata yapmanın bedeli bize ağır gelebilir. Dikkatli olacağınız konusunda size güveniyorum. Hep birlikte hareket edip takım oyununu ve disiplini ön planda tutarsak, yeteneklerimizi de sahaya yansıtırsak istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyorum.
İki aşamalı bir maç olacağını kimse unutmasın" dedi.