Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçen sezon yoğun bir dönem geçirdiklerini belirterek, "Hiçbir sebebin arkasına sığınmadan daha güzel futbol oynayıp, daha güzel sonuçlar almalıydık ama başaramadık. Hedefimiz bu sezon bu seviyemizin çok daha üzerine çıkmak olacak" dedi. "Camia olarak kendi gerçeğimizi göz ardı etmeden geleceği planlamak zorundayız" diyen Güneş spekülasyonlara izin verilmemesini istedi.

POLEMİĞE GİRMEYİN

Güneş değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi: "Çok yoğun bir dönem geçirdik. Ülkemizi Avrupa'da başarıyla temsil ettik. Ligde ve kupada maalesef hedeflerimize ulaşamadık. Mazeretimiz yok. Hedefimiz bu sezon bu seviyemizin çok daha üzerine çıkmak. Bunu yaparken gereksiz polemiklere girmeme adına da herkesten özen bekliyorum."

TARAFTARI DA UYARDI

Şenol Güneş Trabzonspor'un büyük taraftarını temsil eden güçlü bir kulüp olduğunu da belirterek uyarılarda bulundu: "Kentimizin, takımımızın sembolü, camiamızın geleceği taraftarımızsınız. Şiddete başvurmadan, fair-play anlaşı içinde davranmalı, herkese örnek olmalısınız."