Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yarın oynanacak Avrupa Ligi maçı öncesinde yeni transfer Sol Bamba ile basının karşısına çıkan Güneş, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yarın ilk resmi maçın oynanacağını ve taraftardan kendilerini bütün güçleri ile desteklemelerini istedi.
Yarınki Videoton maçının kiritik bir maç olduğuna dikkat çekerek, "Bir yıllk sezonun beklentisine cevap vereceğimiz bir maç olacaktır. Hem oyuncular için hem de bizçim için önemli bir maç olacak.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

RAKİP SAVUNMA ANLAYIŞI İLE ÖN PLANA ÇIKIYOR
Rakibimiz önemli bir takım alan savunmalarını iyi yapabilen ama hücuma çıktığında da hızlı ve teknik çıkan bir takım. Bunlara hazırlıklı olarak çıkmak zorundayız. Her iki maçta alacağımız sonuçlar önemli olacak. Rakibimizin oynadığ 2 maça bakıldığında özellikle savunma anlayışıyla sahaya çıkan bir takım olduğunu görüyoruz. Bize de pozisyon vermeden oynamak isteyeceklerini düşünüyoruz. Ama hücum oyunu oynamaya çalışacağız. Sabrımızın sonunda umarım gol yemeden ikinci maça avantajlı şekilde çıkmak istiyoruz" dedi.





VİDEOTON'U YENECEK TAKTİKLE OYNAYACAĞIZ
Güneş, sözlerini şu şekilde sürdürdü:
Videoton'un UEFA'da yaptığı maçlarda, ilk maç kendi sahasında olmasına rağmen tamamen yarı sahada oynadı. Savunma anlaşıyının ön plana çıktığı bir takım oluyor. Hucüm ettği zaman, geriye gelmeleri biraz daha sıkıntılı oluyor. Ama geriye gelip hucuma çıkmaları daha iyi. İyi eğitimli bir ekip görüntüsü var. Biz bir üst tura çıkmaya çalışacağız. Bunu yenecek bir oyun anlayışı ile oynayacağız. İki takımında çok hırslı ve çok saldırgan bir oyun oynayacaklarını düşünüyorum.

KARABÜKSPOR MAÇINDAKİ 11'Mİ OLACAK
Bu maçta bütün gücümüzü ortaya koyacağız. Yetenğimizi de ortaya koyduğumuzda onlardan daha iyi olacağız.
Karabükspor maçından daha iyi bir oyun oynayacağız. Ama tabi ilk 11 bakımından onu yarın göreceğiz.



BAMBA: ORAYA RAHAT BİR ŞEKİLDE GİTMEMİZ GEREK
Güneş'in ardından konuşan Sol Bamba ise, ""oraya rahat bir şekilde gitmemiz gerekiyor. Ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu iki ayağı da ciddi bir şekilde oynanımız gerekiyor ki 6 maçlık grup ayanğına devam edelim. Türkiye ligine çok büyük mücadele içindeyiz. Orda da yüksek hedeflere oynuyoruz. Her ikisin de de hedeflerimize ulaşağız.

İYİ BİR OYUNCU OLARAK HATIRLANMAK İSTERİM
İlk resmi maçta her oyuncu iyi hatıralarla tamamlamak ister. Bende bunu istiyorum. Ama değişen birşey olmayacak. Daha önce hazırlık maçlarında elimizden en iyisin yapmaya çalışmışsak yarın akşamda en iyisini yapmak için çabalayacağız ve kazasız birşekilde atlatmaya çalışacağız" dedi.