Trabzonspor'un Hollanda kampının son maçında 0 0 bitine Standart Liege maçının ardından Teknik Direktör Şenol Güneş'den dikkat çeken açıklamalar geldi.
Güneş, "Maça iyi başladık tempolu oynadık seyiriciyi etilemeyi başardık. Seyiriciye yakın olduğumuzu görüyorum . Sol taraftan ataklarımızı geliştrimeliyiz. İçeriden girme hatalarımız vardı. Onları düzeltememiz gerekiyor. Daha çok çalışmalıyız. Bir bu maçta en iyi gördüğümüz şey oyuncularımız hepsi hepsi uyumlu ve azimli iyiler ama sonuç itibariyle çok dalgalanma geçirdiklerini gördüm. Bugün onları daha iyi bir durumda gördüm. Soner iyi bir oyuncu performansı çok iyidi. Bugun en iyi oyunculardan biriydi. Emre Güral ise hevesini kaçırmıştı. Oynatma oynama kararım vardı ama oynattım. Oyunu bilen gelişebilecek iyi bir oyuncu oyuncu. Yasin ilk maça göre dalgalanma geçirdi. Ama olumlu işaretler ve iyi niyetleri var. Şuanda tabi aşama aşama gidiyoruz. Şuanda takitklerimizin gerisindeyiz. Kolay değil oyuncların yeteneklerinden öte becerilerdi önemlidir. Zaman zamanda etkili ataklar yaptık. Oynama şansı verdik. Bizden zayıf oldukarı halde onlara şanslar verdik. Taktik anlayışında biz daha mesafeli olduğumuzu düşünüyoruz" dedi. 

N'Doye transferinde kafaları karıştıran Güneş, transferin bittiğinin açıklanmasına rağmen, " Şimdi bu maçta gol atamadık. Ama sadece onun gidişine bağlı değil onun için şuanda şu aşamada değerledirmeyi uygun bulmuyorum.
N'Doya transferi hakkında bana henüz bir bilgi gelmedi. Ben burada 26 yuncyu ile biearberim. katılan olursa onuda konuşuruz. Giden olabilir kalan olabilir. 
Şuanda elimizde olan oyuncuların randımınanı düşünüyoruz. Randıman alamadığımız oyuncuları gönderebiliriz. Önümüzde 3 günlük izin var orda da zorlu maçlar oynayıp önümüzü göreceğiz. Zaman göstercek" dedi.