Trabzonspor'un Beşiktaş'ı kendi sahası Hüseyin Avni Aker Stadında sadece kadın ve çocuk taraftarların desteklediği karşılaşmada 1-0'lık skorla geçerken Teknik Direktör Şenol Güneş maçın ardından çarpıcı konuştu.
Güneş, "Süper finali kaybeden iki takımın maçı birde son haftalarda kaybeden iki takımın maçıydı. Avrupa’da oynayıp ligi taşımada zorluk çeken takımız ikimizde. Final paslarında telaş yüzünden gol bulmada zorluk çektik. Onlarda golü bulabilirlerdi bizde bulabilirdik ve biz bulduk. Rakibin golden sonra bize daha baskısı oldu. Oyuna baktığımızda daha fazla kazanmaya yönelik tamkım bizdik. Onların hamle yaparak kazanmak istediler ama olmadı" dedi.
Kadın ve çocuk seyircilere de teşekkür eden Güneş, "Bayan seyircilerin sahaya dolduğu destek olduğu bir maçta kazanmak çok önemli. Umarım oyuncular üzerinde biraz daha moral yapar. Yarış devam ediyor. Beşiktaş ile olan avcantaşımız oldu ama yukarıdan daha gerideyiz.
Kopma diye bir şey yok. Biz bir ara 10. Duyduk. 4 olduk. Geçen hafta yenseydik daha farklı olabilirdi. Ama avantaş olarak Galatasaray, Fenerbahçe Trabonspor Beşiktaş diye görülebilir. Ama bunların hiçbir önemi yok. Maça asılırsanız kazanabilirsiniz. Bugün oyunçcuların istediği olumluydu. Temiz duygularla sahaya çıkan futbolcularım 3 puanı hak etti." diye konuştu.