Trabzonspor ile Beşiktaş’ın Fi-Yapı İnönü Stadı’nda oynadığı karşılaşmanın ardından çok özel görüntüler ortaya çıktı. Trabzonspor’un 2-1 üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmanın ardından üzülen Beşiktaşlı oyuncuları Trabzonspor’un Teknik Direktörü Şenol Güneş, teselli etti. Maçın bitiminin ardından lig Tv kameralarına yansıyan görüntülerde soyunma odasına giden Beşiktaşlı  Ersan Gülüm’ü ise Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş,  teselli etti.  Siyah-Beyazlıların Atletico Madrid ile oynayacağı karşımayı hatırlataran Güneş, “Yapmayın takmayın kafanıza. Olsun önemli değil. Daha maçlarınız var. Önünüzde tarihi bir maç var, toparlayın kendinizi. Hadi bakalım moralinizi bozmayın” diyerek teselli etti.





Güneş’in bu tavrı sosyal medyada da günün konusu oldu. Lig Tv’nin görüntüleri yayınlamasının ardından sosyal medyada Güneş’e övgüler yağdırıldı. Hem Beşiktaşlı taraftarlar hemde Trabzonsporlu taraftarlar dan bazılarının yorumları şu şekilde oldu.

Şenol Güneş, Bjk maçı sonrası Ersan'a önemli maçınız var A.Madrid ile bozma moralini diyor maç sonu... Adam işte..
Şenol Güneş ne güzel bi insansın sen...Bjk maçı sonrası Ersan'a önemli maçınız var A.Madrid ile bozma moralini diyor maç sonu..
Beşiktaş-Trabzonspor maçı sonrası Şenol Güneş'ten Beşiktaşlı futbolculara " Üzülmeyin. Önünüzde tarihi bir maç var. Toparlayın kendinizi"
Ş.Güneş maç sonunda Ersan'ı"Daha önünüzde tarihi bir maç var toparlayın kendinizi bozmayın moralinizi" diye teselli ediyor büyük adamsın!

KAYNAK: