BEŞİKTAŞ, bu akşam geriye düştüğü karşılaşmada Fenerbahçe’yi 2-1’lik skorla mağlup etti. Maçın ardından konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş,  “Şu anda önümüzde Başakşehir ve Galatasaray var, onları yakalamak istiyoruz. Fenerbahçe, Trabzonspor ve Kayserispor’un iyi futbol oynadığını düşünüyorum. Maç sıkışıklığı var ve olacak da. Rakiplerin oynamadığı bir hafta içi durumu var. Büyük takım olmanın karşılığı bu” dedi.

HAKARETE VARAN
Kendisiyle ilgili yazılan çizilen çok şey olduğunu kaydeden Güneş, “Toplantıdan sonra Aykut Hoca’nın elini sıkacak mısınız diye soru sordular. Ne alakası var. Bizi yumurta vurdurur gibi vurdurmaya ne gerek var. Aykut, Konya’dayken, buradayken hep tokalaşmışızdır. Ben sadece, birisinin beyanatı varsa benimle tokalaşmayacağına dair, o zaman yanına gitmem. Söyleyeni kurtarmak için gitmem yanına. Şahsımla ilgili çok yazılan çizilenler var. Sözleri ağırlaştırıp hakarete varan duruma getirmesinler. Kazanmak da önemli averaj da önemli. Ama en önemli şey futbol oynamak. Tepeye çıkıp ilk sırayı alırsak o zaman güzel şeyler konuşulur. 6 puan alacağımız maçlar vardı, bunları kaybettik.

TEK DÜŞÜNECEĞİM TRABZONSPOR MAÇI
Şimdi tek düşüneceğim kupadaki Fenerbahçe maçı ve ardından Trabzonspor maçı. Bugün orta sahayı kalabalık tutmuştuk. Quaresma bugün iyi çalıştı. Geriye gidip gelmelerde çok iyiydi. Bugün onun adına çok sevindim. Bu kadar etkin hücuma çıkan bir oyuncu olarak gol sayısı düşüktü. Bugün böyle büyük bir maçta 2 gol atması hem onun adına, hem takım adına hem de onu sevenler adına çok önemliydi” açıklamasını yaptı.