Şampiyonlar Ligi'nde İtalyan devi Inter'i durdurmayı başaran ve rakibinden 4 puan koparan Trabzonspor, benzer taktiği Beşiktaş maçında da denemeyi düşünüyor.

Bordo-mavililerin teknik patronu Şenol Güneş, Beşiktaş'ın etkili silahlarınıInter'e yaptığı gibi orta alanda durdurup, hızlı hücumla rakibini mağlup etmeyi planlıyor. Bu nedenle Inter maçı kadrosunu koruması beklenen Güneş'in, hızlı hücumla rakibi mağlup etme planları yaptığı belirtildi. Güneş'in formda olan Alanzinho ile güçlendirdiği hücum hattından Beşiktaş kalesine bol şut göndermelerini ve savunmaya yardım etme konusunda daha duyarlı olmalarını da talep ettiği öğrenildi

Ligde, Şampiyonlar Ligi maçları öncesi ve sonrasında yaşadığı puanlarla bugüne kadar önemli bir avantaj kaybeden Karadeniz ekibi, aynı sıkıntıyı Beşiktaş maçında yaşamak istemiyor. Bu konuda oyuncularına sık sık uyarılarda bulunan tecrübeli teknik adam, Trabzonspor formasıyla ilk kez böylesine büyük bir maça çıkacak oyuncularını da uyararak, "Bu maçların havası Trabzon için farklı olur. Her maç oldukça önemli ama büyük maçlar bir başka" dedi.