Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in futbolun patronu olmak istediği bildirildi. Geçtiğimiz hafta yaptığı yazılı açıklamayla bordo-mavili takımdaki geleceği konusunda kafalarda soru işaretleri oluşturan Güneş bugün İstanbul’da Başkan Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar’la bir araya gelecek. Güneş’in kritik toplantıda gelecek dönemle ilgili tüm beklenti ve taleplerini Şener’e ileteceği kaydedildi.


Geçen sezon averajla ligi ikinci bitiren takımdan Selçuk, Engin, Egemen, Jaja ve Umut’un ayrılması nedeniyle Şener’le ters düşen ve yüksek maliyetle alınan oyunculara karşı çıkan Şenol Güneş’in, transferde tam yetki isteyeceği belirlendi. Teknik direktörlük görevini bırakabileceği savunulan Güneş’in, Başkan Sadri Şener’le yapacağı görüşmede Futbol A.Ş.’nin başına geçmesiyle ilgili düşüncesini de gündeme getireceği vurgulandı.
Üçlü zirvede teknik direktör Şenol Güneş’in takımdan ayrılması yönünde bir karar alınmasının beklenmediği ifade edildi. Şener’in transfer konusunda bordo-mavili teknik adama geniş sorumluluk vererek görevine devam etmesini isteyeceği belirtildi. Perşembe günü bir etkinliğe katılmak üzere Güney Kore’ye gidecek olan Güneş’in, Trabzon’a dönüşte transfer çalışmaları için düğmeye basacağı kaydedildi.

Dany ziyareti!

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Tunç, Gaziantep’e giderek, cezaevinde tutuklu bulunan Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl’ı ziyaret etti. Şakar ve Tunç’un, Kızıl’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundukları öğrenildi. Ziyaret sırasında Gaziantepspor’da forma giyen Kamerunlu stoper Dany’nin transferinin de gündeme geldiği, ancak ayrıntıların konuşulmadığı bildirildi. Kızıl’ın, bordo-mavililere, “Geçmiş olsun demeye mi, Dany’i almaya mı geldiniz” diye espri yaptığı vurgulandı.