Trabzon’da Colman krizi içten içe devam ediyor. Bordo-Mavililer’de aldığı 100 bin EURO’luk para cezası sonrası ayrılığı düşünen Colman ile ipler iyice gerilmişti. Daha sonra Colman, ayrılma kararından vazgeçerek, Güneş ve takım arkadaşlarından özür dileyerek affını istemişti. Tecrübeli hoca da bunu kabul ettiğini belirterek, Videoton maçı sonra kadroya Arjantinli yıldızı almaya başlayacağını belirttiği ifade edilmişti.

YENİ KRİZ KAPIDA
Ancak Güneş’in aslında Colman’a cephe aldığı ve yakın çevresine “Colman’ı artık düşünmüyorum. Benim için O bitmiştir. Şuanda kadroya almayacağım. İlerisi için bir şey diyemem” diyerek Arjantinli yıldızı G.Antep’e götürmediği ve yeni krizin yolunu açtığı belirtildi. Colman’ın G.Antep’e götürülmeyi beklerken, bu şok karar ile sarsıldığı ve özür dilemesine ve yeniden oynamak istemesine rağmen Güneş’in tavrı nedeniyle yıkıldığı ve gerekirse kalan kısa sürede ayrılık defterini yeniden açabileceği belirtildi.

DEĞERSİZLEŞTİRİYOR
Güneş’in bir çok yıldızın bedava gittiği Trabzonspor’da şuanda tek yıldız olan ve 7 milyon EURO’luk teklif ile pusuda bekleyen Colman’ı değersizleştirerek gidişinin yolunu değersizleştirerek açması tepki çekiyor. Colman’ın Güneş’ten özür dilemesine rağmen G.Antep’te götürülmemesinin ardından ne yapacağını şaşırdığı ve kendisi ile ilgili bu tavrı olan tecrübeli hoca ile yola devam edip etmeme konusunda kafasının karıştığı belirtildi.