Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş; Fenerbahçe'ye Hüseyin Avni Aker'de 3-1 kaybedilen maçın ardından dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Güneş; "Saha içi ve saha dışını ayırmak gerekirse, futbol konuşursak durumu ortadan kaldırırız. Bugünde zor koşullarda oyuna değinirsek iyi oynamadık. Zor koşullarda başladık. Arkasından hatalı goller olunca böyle oldu. Oyun konsantrasyon bakımından onlar bizden daha iyiydi. Saha koşulları bu hale getirdi. Rakip takım kullandı. Bugün bütün koşullar rakibin kullanabileceği şekildeydik. Onlarda bunu çok iyi taşıdı. Maçın içinde hiçbir şey bizim için iyi geçmedi. Şartları itibariyle maç kötü oldu. Saha içinde saha dışında bizim arzu etmediz şeyler gelişiyor. Buna bağlı oyuncuların ve toplumun gerildiği bir durum gerçekleşiyor.

Cuma akşamı.. Niye Cuma olmuş Namaz mı var diye.. Cuma ise ben ona göre idman programını verdim, değiştiririz. Şimdi öğrenmiş oldum Sizin sayenizde. Bu maç bitti maç öncesi ve sonrasında gerginlikler yaşadığımız doğrudur. Üst üste iki maç oynayamadığımız görüyoruz. Bugünki inanç ve direnç olarak zayıftık. Artık Cuma’ya da hazırlanacağız" dedi.