61SAAT SPOR SERVİSİ- Hasan Tüncel

Gaziantep FK’nın yapılanmasından bahseden Vural ‘Bu sezon kendi adıma da takım adına da iyi geçti. Avrupa Ligi’ni kendi aramızda konuşuyoruz ama ilk hedefimiz bir an önce 40 puana ulaşmak ve kümede kalma durumunu garantiye almak.

Ersun Yanal ile anlaşmazlık yaşadım
Trabzonspor süreciyle ilgili konuşan Vural ‘Trabzon’a gittiğim dönemde ciddi sakatlık geçirdim. Trabzonspor’un belki de takım anlamında en karışık döneminde oraya gittim ama bilerek, isteyerek, severek gittim. Sakatlık benim için engeldi ve dönüşünde de fazla forma şansı bulamadım. Ben her zaman forma giymek isteyen biriyim o yüzden ayrıldım. Futbolda bazen kan uyuşmazlığı oluyor. Oradan ayrılıp Kayseri’ye gittiğimde de iyi performans sergiledim ve milli takıma da gittim. 
Trabzonspor’a gittiğimde ilk 8 haftayı kaybettiğimiz bir dönemdi sonra Ersun Yanal ile bir dönem başladı ve oynuyordum aslında. Sonra Ersun hocayla bir anlaşmazlık oldu, tabi ki Trabzonspor büyük bir takım ama ben oynamayı seven biri olduğum için sorun yaratmadım ve ayrılmayı tercih ettim. Trabzonspor büyük bir camia, Anadolu’dan her futbolcu oraya gitmek ve oynamak ister. Gittiğim dönemde de çıkış içerisindeydim ve amacım milli takımda kalıcı olabilmekti. Trabzonspor’dan milli takıma daha rahat gidebileceğimi düşünüyordum. Şehirle ve taraftarla hiçbir sıkıntım olmadı güzel ayrıldım. O döneme denk gelmek benim için şanssızlıktı. 

'Şenol Hocanın gözüne girmek hedefimiz' 

Hepimizin amacı Şenol hocanın gözüne girmek, ben de onlardan biriyim inşallah orada olabilirim. 

‘4 büyükler’ hedefim var
Dört büyüklerde yeniden forma giyme hedefim var. Ben Yusuf Şimşek ile forma giydim 35 yaşında Beşiktaş’a gitti şampiyon yaptı. Böyle birçok örnek var ben yaşa fazla takılmıyorum, sonuçta kendimi fizik olarak iyi hissettiğim sürece sahada o performansı verdikten sonra yeniden olabilir.

Abdülkadir ve Yusuf beni şaşırtmıştı

Bugüne dek aynı takımda oynadığım beni en çok şaşırtan isimler Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı olmuştu. Benim orada olduğum dönemde A Takım’a çıkmışlardı çok yetenekli futbolcular. İkisiyle de çok fazla vakit geçirdik, öğütlerim her zaman oldu hala daha oluyor, iletişime devam ediyoruz.