Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Artvin'de karşılayıp sonrasında İstanbul mitingini de yerinde izledi. Çeşitli mitinglere katılmak üzere Rize ve Artvin'e gelen Başbakan Erdoğan gezi sırasında helikopterle Artvin'in Kafkasör yaylasına indiği sırada Erdoğan'ı yaylada karşılayanlar arasında Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu İstanbul'da ki mitinge de katıldı.

Hacıosmanoğlu'nun mitingde görüntülendiği fotoğrafı sosyal medyaya yansıdı. Bu arada Bordo-Mavili Kulübün Başkanı'nın Başbakan'ın Trabzon mitingi için bugün de Trabzon'da olacağı bildirildi. - See more at: http://www.trabzonajans.com/trabzon/haciosmanoglu-erdoganin-pesinde-h6188.html#sthash.6z2u52fx.dpuf
Hacıosmanoğlu'nun mitingde görüntülendiği fotoğrafı sosyal medyaya olay oldu .  Taraftarların bir kısmı Hacıosmanoğlu'na büyük tepki de bulunurken diğer bir kesim ise bu durumun Trabzonspor menfaatleri için orda olduğunu belirtelerek olumlu tepkiler aldı. Başkan Hacıosmanoğlu'nun 13.00'da Atatürk alanında düzenlenecek olan mitingde yerini alacağı öğrenildi. Bununla birlikte Hacıosmanoğlu 4 günde 3 mitinge katılmış olacak.

İŞTE OLAY OLAN O FOTOĞRAF

İbrahim Hacıosmanoğlu, AK Parti'nin dün İstanbul Yenikapı'da düzenlediği mitinge katıldı