Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun  Ak Parti mitingine katılmasının yankıları devam ediyor.
Hacıosmanoğlu’nun TFF Genel Kurulunda da yaptığı konuşma aynı yankıyı yaptı.

İbrahim Hacıosmanoğlu, Yayın Danışmanlarımızdan Ali Savaş’a telefonda yaptığı bir açıklaması ile yine gündeme oturacak gibi.

Ali Savaş, Hacıosmanoğlu ile yaptığı telefon görüşmesinin detaylarını bugünkü Günebakış köşesinde kaleme aldı.
O açıklamalarında Hacıosmanoğlu Ali Savaş’ın sorusuna ilginç bir cevap verdi.

İŞTE YAYIN DANIŞMANIZ ALİ SAVAŞ'IN BUGÜN GÜNEBAKIŞ GAZETESİNDE YAYINLANAN KÖŞE YAZISININ O BÖLÜMÜ

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu dört gün ara ile birbirine ters iki müthiş icraatı oldu, akılları karıştırdı. Yüreklere su serpti.
Ak Parti mitingine katılarak bir anda tepkileri üzerine çeken Hacıosmanoğlu, dün de TFF genel kurulunda yaptığı açıklamaları ile o tepkileri yerle bir etti zirveye oturdu.
Trabzonspor ve temiz futbol sevdalılarının aşağılandığı, alaya alındığı, yok sayıldığı genel kurulların aksine dün  öyle bir kükredi ki, her anlamda her ana damgasını vurdu.
Kazlıçeşme’de ki görüntüsü ile “Biz hata mı yaptık” diyen yığınlar TFF’deki kükremesi ile “Biz ne iyi ettik de O’nu seçtik” dediler.
Dün, Hacıosmanoğlu ile bir telefon görüşmem oldu. Sıradan Trabzonspor taraftarı olarak aradığımı söyledim, konuşmasından ötürü tebrik ettim. Yüz mimikleri  ile ne dediğini anlamakta zorluk çektiğim Hacıosmanoğlu’nun ses tonunun ne alma geldiğini de yorumlayamadım.
Sohbetimizde belli ki Ak Parti mitingine katılmasının doğurduğu tepkilerden epeyce hırpalanmış olacak ki “Dün beni eleştirenlerle bugün övenlerin çok samimi olduğuna inanmıyorum..” demesi gazeteciliğimi tetikledi.
O refleksi ile şu soruyu sordum..
“Başka bir partinin Milli meselesi ile ilgili mitingine de katılır mısınız..”
Cevabı tam kişiliği ile örtüştü.
“Milli meselesi olan her partinin mitingine katılırım. Rahatlıkla, ama BDP hariç..”
Son söz, bugün Ak Parti mitingine katıldı diye alkışlayanlar yarın CHP mitinginde Hacıosmanoğlu’nu görürse ne tavır alacaklarını şimdiden düşünsün. MHP mitinginde görüldüğünde de…