61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, sezon açılışında yine çok sert konuştu.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Bursaspor ile sezon açılışı için oynadıkları hazırlık maçı öncesinde bir basın toplantısı düzenledi ve taraftarlarına seslendi.

Sözlerine "Büyük Trabzonspor'un büyük sevdalıları diye başlayan İbrahim Hacıosmanoğlu, Süleyman Seba'nın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Ailesine başsağlığı, geri kalanlara ise sabırlar dilerim. Keşke onunla birlikte çalışıp bir şeyler öğrenebilseydik. Çünkü onun tarzı bizimle aynı paraleldeydi. Yıllar önce 'şerefsiz şampiyonluklardan ise şerefli ikincilikler bizim için önemlidir' dediği sözü hatırlatmak isterim. Ruhu şad olsun" ifadelerini kullandı.

"EMEK HIRSIZLARINA GEREKLİ DERSİ VERİRİZ"
"Taraftarların büyük başkan" şeklindeki tezahüratlarının ardından İbrahim Hacıosmanoğlu, şunları kaydetti:

"Benim sizlerden ricam büyük başkan tezahüratlarını hak ettiğimiz zaman bize yapın. Biz şu an emekleyen başkanız. Biz hizmet etmek için başkan olduk. Yeni sezon hem Süper Lig şampiyonluğu, hem de çalınan şampiyonluk kupamızı alıp sezonu çifte kupayla tamamlayan bir Trabzonspor'u Allah bize inşallah nasip etsin. Bunun için kadromuza çok değerli oyuncular kattık. Türkiye'nin takdir ettiği önemi transferler yaptık. Elbette bunlar bizim çabalarımız ama Cenab-ı Allah diyor ki, 'çaba senden takdir benden'. Bu değerli arkadaşlarımızla inşallah beraber uzun yıllardır elinden şampiyonluklar çalınan Trabzonsporumuza bu sezonda hem başarılar yaşatırız, hem de emek hırsızlarına saha içinde ve saha dışında gerekli dersi veririz."

"HIRSIZLARLA UĞRAŞIYORUZ"
İbrahim Hacıosmanoğlu, taraftarların içinden gelen biri olduğunu söyleyerek, "Sizlerin başkanı olmanın gururunu yaşıyorum. Yoksa bu şehirde Trabzonspor'u yıllardır siyasi, ticari kullanan insanların başkanı değilim. Onların başkanı da hiçbir zaman olmadım. Onların oyuyla da Cenab-ı Allah bana başkan olmayı nasip etmesin diye de söyledim. Bu düzeni değiştireceksem Cenab-ı Allah bana başkanlığı nasip etsin dedim. Allah bana başkanlığı nasip etti. Geldiğimiz günden beri içerideki dışarıdaki hırsızlarla uğraşıyoruz. Bu camianın hakkını, sizlerin hakkını savunuyoruz diye bu camianın içinde bize tepki gösterenleri anlayamıyorum. Sizlerin hakkını yiyenlerden hesap sormazsam yarın Allah benden hesap sorar" ifadelerini kullandı.

"Trabzonspor'un sahibiyim" diyenlerin yeni sezon açılışında tribünlerde olmadığını dile getiren İbrahim Hacıosmanoğlu, "İçimde zerre kadar üzüntü yok, aksine sevinç var. Çünkü Trabzonspor'un gerçek sahibi sizlersiniz" diye konuştu.