61SAAT SPOR SERVİSİ - ÖZEL

Trabzonspor’un Yıldırım Demirören’i TFF seçimlerinde destek çıkması üzerine bordo mavililer kaosa sürüklenirken Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun tutumu camia ve taraftarlardan büyük tepki topladı.

Neden Demiröreni destekledikleri konusunda 61saat.com’a açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu bilinmeyenleri açıkladı.

Başkan Hacıosmanoğlu yaptığımız konuşmada sorularımıza cevap verdi

Başkanlığa devam edecek misiniz?

Arkadaşlar devam etmemi istiyor. Oturup konuşacağız.

Demirören’e destek verdiniz mi?

Yıldırım Demirören’e destek vermedik. Oy kullanmadan çıktım oradan.

Peki size yakın isimler yönetime girdi. Neden?

Bundan önce iki tane iş görmez adam vardı orada onları çıkarttırdım oradan iki tane oraya herkese hesap soracak adam koydum. Yıldırım Demirören’in eski yönetiminde ne İbrahim’in ne Yaşar’ın eline sürmeyecek adamlar vardı. Trabzonspor’un hakkını da Anadolu takımlarının hakkını da savunacak adamlar bunlar. Bizim Demirören’in yanına soktuğumuz adamlar dünün hesabını yarının hesabını sormaya gittiler.

Demirören yönetiminde Aşçıoğlu ve Usta’nın kilit noktası ne olacak?

UEFA’dan yazı geliyor TFF'ye ama eski yönetimdeki Trabzonsporlular ses çıkarmıyor bilgi vermiyor. Şimdi ne olacak TFF’ye bir bilgi geldi hemen bizimle paylaşacaklar bizde kamuoyunla paylaşacağız.

Durumunuz ne zaman belli olacak?

Pazartesi Trabzon’a geleceğiz bir toplantı yapacağız. Toplantını ardından bilgilendirmek amacıyla bir basın toplantısı yapacağız.

Ülkede koalisyon durumunda TFF yönetimi değişir mi?

Koalisyon kurulmaz.

TFF’de diğer kurullara görevlendirme olacak mı?

Şuanda yönetime 3 tane adam koyduk. Diğer büyük takımların sadece 1’er tane adamı var.  TFF’de tüm kurullara da 3’er adamımızı koyuyoruz.