Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri açılışından sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Hacıosmanoğlu, güzel bir tesisin açıldığını belirterek, "Tesisler hakikaten güzel, onları yönetecek düzgün insanlara ihtiyaç var. Biliyorsunuz, zaten bu tesisin projesi çok önceden hazırlanmıştı, şimdi bitti. Türk futbolunu yöneten zihniyetin bu güzel tesislerde oturmaması lazım. Kulüplerin sıkıntısı var. Kulüplerbirliği toplantısında bunları tekrar dile getireceğiz. Düşünsenize, şu anda Futbol Federasyonu maalesef mali genel kurulunu bile yapamıyor. Cesaretiniz mi yok. Yıldırım Demirören, eski TFF Başkanı'na atıfta bulundu, o görevi bırakınca yerine kendisi geldi. Kulüp başkanları da size aynısını yapacak. Sonunda bu genel kurulu yapacaksınız. Bu kadar güzel bir tesisin açılışında bile bunu konuşmak gerçekten kötü. Her şey çok güzel dersek kendimizi kandırırız." diye konuştu.

Öte yandan, Fenerbahçe Kulübü'nün 3 Temmuz sürecinden sonra yaşananlar hakkında adalet arayışı ve yeniden yargılanma sürecine de tepki gösteren Trabzonspor Başkanı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Adalet çalanın nasıl bir adalet anlayışı olur. Fenerbahçe Kulübü 'Adalete Fener Yak' kampanyası yaptı. Bizim de 'Adaletsiz Fener'i Yak' imza kampanyamız var. 1 milyon imza toplanınca yetkililerin gözüne sokacağım. Trabzon'un emeği çalındı. Emeği çalınan hakkını arıyor, emeği çalan ise mağdurum diyor. Allah aşkına 3 Temmuz'da tapeleri okuyanlar yüzü kızarmıyor mu? Şimdi de yeniden yargılanma diye bir şey çıkardılar. Yeniden yargılanma olsa ne olur. Yargıtay kararını verdi. Bir tane hakim bulunmuş. Ancak kendisinin vermiş olduğu karardan utanması lazım. Hukuk dışı kural. HSYK'ya suç duyusunda bulunacağız. Yaşananlar inkar mı edeceksiniz."

Fenerbahçe Kulübü'nan algı yönetimi yaptığını savunan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Bağdat Caddesi'nde 500 bin kişi ile yüründüğünden bahsediliyor. Biz de Trabzon olarak 1 milyon kişi ile yürümezsek bu işleri bırakacağız. Adaletsiz Fener'i önce Avrupa sonra biz yakacağız." dedi.

OLCAN GİTMEK İSTEDİ

Olcan Adın'ın takımda kalmasını istediklerini fakat Olcan'ın gitmek istediği için Galatasaray'a transfer olduğunu ifade eden Başkan, "Onun yerine gelecek arkadaşları da buluruz. Trabzonspor'un bir değişime ihtiyacı vardı. Bunu gerçekleştiriyoruz. Yeni hoca ile eksikliklerimizi tamamlayıp, sahada herkesin gurur duyacağı bir futbolcu topluluğu kuracağız." diye konuştu.